Гери-Никол ще друса яката дупара на „Евровизия“! Вижте колко плаща баща й, за да я прати в Киев:

Гери Никол се е засилила като танк да покори „Евровизия“ с яката си дупара и да придобие международна известност.

България вече е тясна за големия й талант и още по-голямата й дупара, затова певицата смята, че е време Европа да я забележи и да я направи още по-известна. А това ще стане не просто с пари, а с много пари.

Истината издаде Рут Колева, която смятала, че ще е сигурен участник в „Евровизия“, но в един момент усетила как килимчето се измъква изпод краката й.

„Аз имам издадени албуми, зная перфектно английски, зад мен застана фирма, която вложи пари в цялостната ми дейност, изнесох концерти в много държави, включително и Япония и накрая разбирам, че нещата у нас са се случили типично по български.

В последния момент разбрах, че БНТ си измива ръцете за кой ли път, а на Гери-Никол ще й помагат не феновете, не професионалисти, а хората с пари. За първа година БНТ прави конкурс, в който ще кандидатстват не само певци, но и продуцентски компании, които според новия регламент трябвало да посочат изпълнител, концепция, как ще ни представи, каква ще е песента, да се погрижат за сценичната му визия, да направят клиповете за представянето му и на всичкото отгоре да поемат разходите по престоя и изявата на изпълнителя по време на конкурса в Киев.

Простете, но това звучи несериозно. Тази година на „Евровизия“ победител няма да е човекът, който пее най-добре, за да може най-успешно да представи България, а този, който има най-много пари, или зад гърба му стоят най-богатите спонсори. Какво е това, освен пълна комерсиалност и алчност? Значи няма да ни представят доказани таланти, а такива, които ще си платят!

Е, аз имам талант, при това доказан, но не мога да се меря с пачките на другите“, написа Рут в профила си във Фейсбук.

Оказа се, че бащата на Гери-Никол, който не пести пари за нито един неин каприз, е наел компанията на Саня Армуртлиева да пробута дъщеря му на конкурса. Известно е, че с каквото пробивната къдрокоса продуцентка се захване, тя винаги го постига. Така че реално за мястото се състезават Кристиян Костов, който спечели второто място на миналогодишния „Х-фактор“ и е момче на Саня, и Гери-Никол, която доскоро беше момиче на Криско, но избяга от продуценството му, за да се метне на вратовете на акулите в бранша.

Българо-казахстанецът Кристиян, който живее в Москва, определено пее по-добре от Гери, но не е достатъчно популярен у нас, а и още е малък. Освен това родителите му нямат финансовите възможности да го подкрепят.

Така, без каквато и да е конкуренция остава пробивната варненка с богатия си татко. А какво ще пее? За яката си дупара, или „Ела и ме вземи“? Тоалети ли ще показва, или гласа си?

У нас всичко е опорочено и всичко е пари, пише огорчената Рут.

Според запознати, таткото на Гери се е бръкнал с 200 бона, за да купи мястото на дъщеря си на „Евровизия“, която ще се състои през май в украйнската столица Киев.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Тя и укряинката не може да пей , ама и дадоха 1 място .Така ,че Гери-Никол е по-добрия избор .

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *