Георги Марков: Тежка криза в Европа!!!

1. Германия, като най-богата, прави опит да се спаси поединично. Налива 200 милиарда евро за компенсации на фалиращите си предприятия от енергийния шок, в който ги вкара.

2. Макрон е бесен, че не е уведомен за германските „своеволия“…

3. Мелони и Макрон се срещнаха дискретно. Причината: Идва зверска мигрантска вълна…

4. След като хвърчаха глави на учители, свещеници и много полицаи, Франция е в потрес. От миграцията на ножа загуби живота си поредната малолетна – ангелчето Лола.

5. Макрон ще трябва да признае, че има паралелна общност, в която дори полицията няма достъп. Генерали и адмирали ще искат отново намеса на армията срешу ислямизацията.

6. Полша иска трилиони долари репарации от Германия за Втората световна война и плаши с вето.

7. Австрия, Унгария и Сърбия правят срещи на върха в Суботица заради кервана от мигранти. Ако австро-унгарците платят и Сърбия издигне ограда, България ще се превърне в огромно арабско гето.

8. Турция е член на НАТО и с най-силната армия в Европа, но гледа сеир и тънко подпира Русия във войната.

9. Англия си сменя премиерите като носни кърпички докато икономиката й потъва досущ „Титаник“.

10. Русия включи на режим „въздушна атака“ и войната от щадяща стана разрушителна.

11. Победата на Тръмп на 8 ноември ще е убедителна и Байдън ще бъде разследван за бизнеса на сина му в Украйна и износа на жито в Китай.

12. Урсула ще бъде разследвана за сделката с “ПФАЙЗЕР”. Европейската сметна палата повдигна въпроса. Замесени са имената на съпругът й и на сина й.

13. Бунтовете в Европа ще бъдат незапомнени, тази Коледа ще е най-тежката от Втората световна война насам. Санкциите се оказаха най-фаталната политическа грешка на ЕС. САЩ и Русия си постигнаха целта – слаба Европа.

P. S.: Приятно е да пийнеш Токайско в най-старата сладкарница в Будапеща от 1823 г. с конституционни съдии – Наско Семов и Янаки Стоилов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. за почти всичко си прав марков,за моя изненада се оказа прозорлив човек..още през 2018г съм казал на всеослушание,пред колеги,които са невярващи,че евр.проект приключва в края на 2024 и началото на 25…докрайна върви към края си..който я създаде,той и ще я ликвидира..когато не си защищаваш интересите и търпиш на върха продажни евреи,поклоници на сектата хабад,която е ционистка,а не защищава нац.кауза,това те чака..идиоти..сър..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *