Галин се нанесе в 160 квадрата лукс апартамент! Вижте кой му го купи:

Фолкпевецът Галин сбъдна мечтата сина 26 години той вече има собствено жилище.

На фолкаджията му писнало да живее по квартири и твърдо решил да пусне котва на едно място, което да си е лично негово и в което да кани гостите си, без страх, че хазяйката ще ги разгони.

Докато колегите на Галин харчат хонорарите си за скъпи дрехи и коли, младежът от Добрич през цялото време минавал за леко свидлив. Той се обличал добре, но не кой знае колко изискано и не непременно с маркови парцалки. Колата му не е от най-скъпите и я ползвал просто да ходи с нея на участия.

И пословичната му пестеливост вече е възнаградена – от седмица насам певецът е горд собственик на 160 квадрата лукс в столичния квартал „Лозенец”.
Младежът доста се чудел къде да се установи и къде да свие гнездото си. Плебейските квартали ги отхвърлил като неподходящи за ранга и славата си, затова изборът му се свел между „Борово”, „Павлово” и „Манастирски ливади”. Но във въпросните престижни квартали не намерил нищо подходящо за джоба и амбициите си и затова в крайна сметка се спрял на „Лозенец”.

В тузарския столичен квартал Галин си купил чисто нов имот завършен до ключ в нова сграда. Фолк обителта е с две спални, две бани, широк хол, кухненски бокс, трапезария и просторна тераса. Цялата сграда е опасана с видеонаблюдение, а освен това разполага с портиер и дори градинар за зелените площи. Всичко това гарантирало пълна дискретност на обитателите на луксозния жилищен комплекс.

Интересното е, че певецът платил кеш новото си жилище, което струва 200 хиляди евро. А освен това хвърлил още сто бона за обзавеждане и дизайн, тъй като го купил само на голи стени.

Певецът не искал да се обвързва с кредити от банка, тъй като не бил на заплата и не можел да докаже доходите си. Нито пък тръгнал да моли родителите си за помощ и да ги натоварва със заеми.
„Пестил съм всеки лев, не съм ходил цяла година на почивка, не съм си позволил никакви харчлъци, освен за най-необходимото“, сподели наскоро певецът.
И все пак някои си зададоха въпроса колко получават фолкаджиите, че за една година пестене си купуват жилище за близо половин милион? И дали Галин е изкарал тази крупна сума с пеене?
Носят се слухове, че той има доста заможен приятел, когото пази в тайна и който му е помогнал за скъпата придобивка. Наскоро бе хакнат и негов чат с неизвестен мъж.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *