Алисия готви Чушки и Въздиша по Малдивите! Ето кой ще я води:

Алисия направи нещо необичайно. Докато съперницата й Николета си показва през ден ту гащите, ту сутиена, ту голия задник, то певицата си показа… чушките!

Фолкаджийката е добра не само на сцената, но и в кухнята. Въпреки натоварената си програма, тя успява да върти домакинството и да приготвя на малкия Валерко домашна вкусна храна. Детето е доста добре сложено, със здрав вид и личи, че не живее на хамбургери, чипс и полуфабрикати, като повечето свои връстници.

Алисия постна чушките си в противовес на парада от голи и полуголи тела, които се търкалят в профилите на останалите светски личности.

Родният хайлайф вече има Дубай и Малдвите за квартали на София и демонстрира благополучието си, като непременно отскача дотам за седмица, а после цял месец пуска фотоси във фейсбук. За да демонстрират как докато обикновените българи мръзнат, те, богоизбраните пекат тела под жаркото слънце и събират тен.

Впрочем и бившата на Валери Божинов няма да си остане вкъщи цяла зима. Докато прави тегели между печката и сцената, тя също планира да изпъне морно тяло на Малдивите. Даже вече си е приготвила багажа.

Най-голямата тайна, която мъчи колежките й е, с кого Алисия ще бъде там.

Дали наистина Бирмата ще се реши да пътува толкова далеч без гардовете си, за да прекара една романтична ваканция, или й е купил билетите и ваучерите, за да заведе сама Валерко до екзотичните плажове.

Самата Алисия мълчи загадъчно и се усмихва, а в светските среди се говори, че Бирмата не бил купил само ваканцията, но й пръстен и смятал да й предложи под палмите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *