Галена яхна джип за сто бона

Галена порноГалин по прякор Вафлата, както е известен любимият  на Галена заради огромния му бизнес му със захарни изделия, извадил  тлъста сума , за да задоволи поредната прищявка на скъпата си певица и майка на детето му.

От няколко дни фолкаджийката  се вози в нов сребрист джип и не спира да се хвали с яката  си скъпарска придобивка пред приятелки и колежки, та даже и пред почитатели в интернет.

С тези непрекъснати участия в из всички краища на страната , това не е каприз, а аз действително  имам нужда от мощна и сигурна кола с всичките необходими  екстри, твърдяла по повод скъпата инвестиция на мъжа си Галена.

БМВ-то на изпълнителката е доста елегантно и едновременно мощно, струва над 100 бона, а Галин всеки месец плаща заплата и на  личния шофьор на любимата си, за да не се мори тя сама зад волана.

След като семейството се сдоби с огромен палат във Велико Търново, където изсипа милиони за строежа му, наред са колите, които да доказват семейното благополучие, коментират завистливо нейни колежка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/MfbqC27hT8I

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. ТОЯ ГАЛИН ЗНАЕ ЛИ КАК СЕ ИЗКАРВАТ ТОЛКОВА ПАРИ…ЛЕСНО МУ Е НА ТОЗИ ТЪРТЕЙ ДА ЛАПА ВСИЧКО НАГОТОВО, НА ФОНА НА МИЗЕРСТВАЩИТЕ БЕДНИ ХОРИЦА ТОЙ ВДИГА ПАЛАТ И КУПУВА ДЖИП НА КУРВАТА СИ.. ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЗНАЕ КОЛКО Е БЕЗДАРНА ГАЛЕНА, НА ВСЕКИ КОНЦЕРТ СЕ ИЗЛАГА С ФАЛШИВО ПЕЕНЕ..НО НАЛИ ГАЛИО Е ФИНАНСИРА ТЯ ПРАВИ СКЪПИ КЛИПОВЕ…. НО ПАРИ ЗА КЛАСА И ГЛАС НЯМА КАК ДА И ДАДЕ..ГАЛЕНА СИ ОСТАВА ПАЧАВРАТА ОТ ПОРНОКЛИПА – ТОВА Е ИСТИНАТА

  2. И с пет джипа няма да стане по-умна, нито пък по-талантлива. Яд ме е, че истински умните хора в тази дължава получават трохи и могат да си купят кола трета употреба и нямат с какво да си платят тока, а простаците и хитреците живеят в палати.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *