Галена спира да пее! Хвърли феновете си в Шок! Вижте защо:

Галена излиза в дълго майчинство и няма да излиза на сцената месеци напред!

Тази новина хвърли в потрес феновете на фолк идолката, които очакваха да им пее едва ли не и от родилния дом.

След раждането Галена щяла да си стои поне 3 месеца вкъщи.

А стига бе!

Майчинството у нас е две години и ако Галена наистина искаше да ги прекара с новородения си син Александър, то трябваше да се върне на сцената чак през 2019-та. Но Галя има записани ангажименти през юни и това, видите ли я правело супер-майка. Щяла да е в майчинство цели 3 месеца.

Съпричастните с големия „подвиг“ на певицата, която щяла да жертва кариерата си в името на децата и семейството, трябва добре да знаят, че два или три месеца не е никакво майчинство, а са необходими на певицата просто да върне физическата си форма, както и да коригира бюста и корема си, ако са поувиснали от бременността.

Запознати пък твърдят, че оставането й вкъщи било по причина, че пак не я избрали за Певица на годината на големите награди на „Пайнер“. Разочарована от този факт, тя се зарекла да отмъсти на Митко Димитров и да го лиши за известно време от приходите, които му снася във фирмата.

Но пък няма защо да я жалим с какво ще купува памперсите. Според хора от бранша, фолкаджийката взимала по милион на година от изявите си на сцената и все ще е заделила някой лев за адаптирано мляко, биберон и памперси. Ако пък милионът не й стигне- насреща е съпругът й Галин, който има цяла вафлена империя и парите от нея валят над семейството ежедневно.

През последните години стана  модерно фолкпевиците да раждат набързо и само след месец-два отново да хващат микрофона, за да се чекнат на сцената. Така направиха Емилия, Кали и Емануела, за да издържат децата си.

За разлика от тях, обаче, Галена няма проблем с издръжката и може да се поглези за по-дълго вкъщи, като по този начин ще си вдигне и цената.

И въпреки това тя ще е само 2-3 месеца в майчинство.

Още в началото на лятото пак ще я видим да развява кръшна снага и гащи по сцената, а децата й, по стар фолкаджийски обичай, ще виснат на грижата на бавачки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *