Володин: Америка УНИЩОЖАВА Европейския си Проект! Газът в САЩ струва 333 долара за 1000 куб. м. Вашингтон го продава на Европа 7,3 пъти по-скъпо!

Председателят на руската Държавна дума заяви, че „Вашингтон унищожава Европа, за да запази властта си над света“. Той посочва, че днес газът в САЩ струва 333 долара за 1000 куб. м. В същото време Вашингтон го продава на „партньорите си“ в Европа „7,3 пъти по-скъпо, което вече направи икономиките на страните от ЕС най-неконкурентноспособните в света“, ​​​​съобщава ТАСС.

Съединените щати се стремят да запазят своята „власт над света“, като нанасят щети на „партньорските си“ – страните от Европа и на практика ги обричат ​​на изолация. Това мнение изрази в петък председателят на Държавната дума Вячеслав Володин в своя канал в Telegram.

„Вашингтон обрича Европа на глад, студ и изолация. Вашингтон унищожава Европа, за да запази властта си над света, жертвайки за това благосъстоянието на гражданите и икономиките на страните от Стария континент“, каза Володин.

И добави: Нека обясня този парадокс. ЕС, а преди това ЕИО, както и тихоокеанската военно-икономическа зона, включваща Япония, Южна Корея и Тайван, са американски проекти след Втората световна война, чиято задача беше да възпира военно и икономически развитието на Азия, където са Русия (СССР) и Китай. За целта САЩ наляха огромни инвестиции в тези държави. Тези пари обаче не бяха спечелени от американците, а ограбени от останалия свят. За да поддържа този кордон от угоени васали Вашингтон делеше с тях част от плячкосаното. На това се дължеше и високия стандарт на хората в Западна Европа, Япония и Ю. Корея. Но всичко това приключва. САЩ вече нямат възможност да ограбват света и за да се спасят от задаващия се икономически колапс, изтеглят инвестициите си от Европа и Далечния Изток. Те ще се оттеглят напълно от тези райони, умишлено оставяйки след себе си „изпепелена“ земя.

Така например, самоубийственото решение на европейските държави да се откажат от руските енергийни ресурси, да прекратят икономическото си сътрудничество с Русия, както и да забранят влизането на руснаци „бяха взети под натиск от Вашингтон“. „В момента проводници на американската политика в Европа са Англия, която точно с тази цел напусна Европейския съюз, и страни, от чийто някогашен суверенитет е останало само името: Литва, Латвия, Естония, Украйна. Полша, Чехия и Финландия влязоха в новата русофобска коалиция с надеждата да получат американско подаяние. Няма да го получат. Политиката им е силно недалновидна“, смята Володин.

Председателят на Държавната дума посочва, че днес газът в САЩ струва 333 долара за 1000 куб. м. В същото време Вашингтон го продава на „партньорите си“ в Европа „7,3 пъти по-скъпо, което вече направи икономиките на страните от ЕС най-неконкурентноспособните в света“. В същото време, подчерта Володин, инфлацията в европейските страни вече е достигнала рекордните 8,9%.

„Аномалната жега, която се разрази в Европа, удари силно селското стопанство. Реколтата е с 20% по-малко от миналата година. Има недостиг на електроенергия, цената на която се е увеличила шест пъти за една година“, добавя той в знаковия си Telegram пост.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. А бре, кво да ги мислим тея прозти и миризливи кравари! Те си мислат, че еват целия свет отпред, а пък той им влиза пет ката отзад!Хайде, наздраве!

  2. Според Мишел Шодусовски основната война, която се води в сегашния период е войната между лъжата и истината, между платените медии и редките независими источници. Нашите български медии вонят на слугинаж, на манипулиране, че и на неграмотност.Какво американско може да си купи един европеец на пазара. Магазините в Щатите са пълни само с китайски, виетнамски и всякакви стоки, произведенои от колониалните страни, срещу напечатани хартийки без стойност. Задачата на сегашна Русия е, след като освободи Африка и латинска Америка от ярема на своите еропейски колонизатори, сега да им даде заслуженото.Щатите са на път и те да се сгромолясат, щото така е ставало през вековете с всяка империя, която е налагала своя кървав диктат на другите. Ние сме по-жалки и от останалите. И Христос да се появи като водач, няма кой да го последва, развратени са всички възрасти, всички слоеве на народа с една изкуствена финансова отрова.Всичките ни политически управници декларират жестоки суми в банките, 240 депутата на 6 милионна България със заплати по 5-6 хиляди лева, плюс субсидията на всяка партия. И тая алчност се стимулира защото няма как да събереш под една идея един отлъстял коремест тип с един работещ, беден мизерник.

  3. РЕЧ НА Алън Фостър Дълес, главен шеф ЦРУ, ПРИ НАГРАЖДАВАНЕТО НА ВИСШИ ОФИЦЕРИ ОТ АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ, УЧАСТНИЦИ ВЪВ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

    „Ще свърши войната. Всичко някак си ще улегне, ще се утаи и уреди. И ние ще хвърлим всичките сили, всичкото зло на САЩ, цялата материална сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическите страни. Човешкият мозък, съзнанието е приспособено към промяна. Посявайки там хаос, ние незабелязано ще заменим човешките ценности с фалшиви, в които да вярват. Как?

    Ние ще намерим наши единомишленици, наши съюзници и помощници в самата Русия. Епизод по епизод ще се разиграва грандиозна по своя мащаб трагедия към гибелта на най-непокорния народ на земята, окончателното необратимо угасване на неговото самосъзнание.

    От литературата и изкуството ние например постепенно ще изтръгнем тяхната социална същност, ще отучим художниците, ще им отнемем желанието да се занимават с изобразяване, с изследване на тези процеси, които се извършват в глъбините на народните маси. Литературата, театрите, киното ще изобретяват и прославят най-ниските човешки чувства и страсти. Ние по всякакъв начин ще поддържаме и издигаме така наречените художници, които ще започнат да насаждат и втълпяват в човешкото съзнание култ към секса, насилието, садизма и предателството с една дума, каквато и да е безнравственост.

    В управлението на държавата ще създадем хаос и бъркотия. Незабелязано, но активно и постоянно ние ще съдействаме за безпринципността на чиновниците, рушветчийството, всичко, което води до онова, им скимне да правят. Бюрократизмът и недобросъвестната работа ще бъдат издигнати в добродетел. Честността и почтеността ще се осмиват и ще станат никому ненужни, ще се превърнат в отживелица на миналото.

    Простащината и наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинският страх на един от друг, предателството, безсрамието, национализмът и враждебността между народите, най-вече враждебността и омразата към руския народ всичко това най-ловко и незабелязано ще култивираме и то ще разцъфне с кичести цветове.

    Само малцина, малко хора ще се досещат или даже ще разберат какво става. Но такива хора ние ще поставим в безпомощно положение, ще ги превърнем в посмешище, ще намерим начин да ги оклеветим и да ги обявим за измет на обществото. Ще изтръгнем духовните корени на болшевизма, ще опошляваме и унищожаваме основите на родната нравственост. По този начин ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и ще отстраняваме ленинския фанатизъм. Ние ще се занимаваме с хората още от детските и юношеските им години. Главният залог ще бъде върху младежта. Ще започнем да я разлагаме, развращаваме, да я лишаваме от чест. От младежите ще направим циници, вулгарни хора, простаци, космополити. Ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Ето това ние ще направим.
    Всичко това ще извършим под девиза:“ Защита на правата на човека и гражданските му свободи…“

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *