Внимание: Убиха Журналист, докато Разследва токсична тръба във Варненското езеро! Георги Александров е открит удавен в плитчина!

Варненският журналист Георги Александров е открит мъртъв. Предполага се, че причина за смъртта е удавяне. Тялото му е намерено в петък следобед в района на дефектиралата тръба на Варненското езеро, която силно и опасно замърсява водите.

Александров отишъл в района на езерото, за да прави журналистическо разследване по повод токсичното замърсяване на водите във Варненския залив, което наскоро предизвика протести.

При първоначалният оглед мъжът не е имал външни данни за нараняване. При последвалата аутопсията обаче, е установено, че по тялото му има следи от травми.

Предната вечер Георги е бил с приятели, в много добро настроение. Майка му свидетелства, че е излязъл от дома с лаптопа си, но същият не е открит на мястото, където е намерено тялото на разследващия журналист.

Пълна мистерия е и как е стигнал до това трудно достъпно и отдалечено от града място на езерото, тъй като не е притежавал личен автомобил. Засега няма яснота и как е паднал там. Друга голяма мистерия е, че се е удавил в плитчините.

Полицията работи по всички версии- от убийство, през нещастен случай… до самоубийство.

Георги Александров е работил в радио „Дарик“, Топ новини, бил е и кореспондент на bTV за Варна.

Фейсбук страницата „Девня – древна и модерна“, чиито създател и администратор е Александров, също писа за смъртта на журналиста.

От МВР-Варна коментираха случая лаконично. А именно: „Вчера, 22 май, около 17.20 ч. е намерено тяло на 38 годишен мъж от Варна. По случая е образувано дознание, самоличността на починалия е установена.“

Коментар:

Имаме убит разследващ журналист. Би трябвало всички медии да публикуват тази новина. Отишъл с лаптоп да разследва спуканата силно токсична тръба, която замърсява Варненското езеро… и го намерили удавен. В район, където и с пистолет не биха могли да го накарат да влезе във водата.

Пък мястото, където се е „удавил“, е неприлично плитко – водата е до глезените, и въобще е най-безумното място за давене, ако си решил…

Налице е поредният „нещастен случай“ с журналист, критичен към властта. Изглежда арестуваният онзи ден полковник от НСО, дето ръководел група за поръчкови убийства, не е сам.

А и много груб сигнал към разследващите журналисти от мутрите на власт. Това че Гешев ще разследва, пък е гаранция, че ще имат контрол върху резултатите, така че убиецът да си няма проблеми и да се прикрият следите му, ако е оставил такива.

Бог да прости това младо момче.

Спомняме си Илко Ешкенази и митрополит Кирил.

Властта на мутрите винаги може да намери клошар, ром, инфаркт, Ковид-19… А Тиквата можеше просто да го уволни… Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. ЮДЕЙСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ НА ВАРНА СА ГО ПРИБИЛИ,ЗАЩОТО Е ЩЯЛ ДА ОБЯСНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ! –––– МАМАТА ВИ ДЕЙБЯ ЮДЕЙСКА ПРЕСТЪПНИЧЕСКА ДЕТО МАНИПУЛИРАТЕ ОБЩЕСТВОТО !

  2. БОЙКОВИТЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ НА МОКРИ ПОРЪЧКИ СА ГО УБИЛИ НАРОДЕ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА И ХУНТАТА МУ ГЕРБ Е ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА НА НАРОДА

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *