Виктория Петрова свали спортния министър Красен Кралев

Виктория ПетроваЖурналистката Виктория Петрова се е залюбила не с кой да е, а със спортния министър Красен Кралев.

Това не е мимолетна  авантюра, а нещо повече – двамата вече са се събрали и живеят заедно и изобщо не крият връзката си, а даже и я афишират.

Светската двойка се е събрала в един апартамент малко след първото телевизионно интервю на Кралев, който стана  министър в правителството на Бойко Борисов.

Виктория Петрова се запознала с бъдещия си любим  в сградата на bTV. Това станало в кулоарите,, малко преди той да гостува на Цветанка Ризова в „Лице в лице“. Съществена роля за свързването им  оказала неговата пиарка, която не повярвала че двамата все още не се познават, въпреки че са родени и тръгнали към кариерата си от Варна. Затова тя ги представила официално един на друг в телевизията, преди да започне предаването.

А това запознанство набързо усилило интереса им един към друг. По-късно Красен Кралев си признал, че следи отдавна изявите на водещата – още от времето, когато тя беше журналист в тв „Европа“. Той много я харесвал, но не смеел да й каже и не вярвал, че тя ще му обърне внимание. Тя обаче също го харесала и любовта вече гори с пълна сила.

Виктория е известна като разбивачка на мъжки сърца. Дали ще разбие и едно министерско, или този път нещата ще стигнат до клетви за вечна вярност, само времето ще покаже.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *