Виж Колко Пари събра Джена на Сватбата си! И пак Беше Намусена! Виж защо:

Джена сватба дваматаОколо половин милион е чистата сума, която събрала  Джена на сватбата си.

По предварителна инструкция на  младоженците, че не желаят подаръци, гостите се били подготвили с бели пликове, пълни с пари и търпеливо чакали да ги връчат на младото семейство на опашката от над 300 гости.

Някои пликове буквално не можеха да се затворят, толкова издути бяха.

Когато преброило „даренията“, младото семейство установило, че е по-богато с 500 бона и даже се замислило в какво да ги вложи.

Най-вероятно ще стигнат за голям лукс апартамент в столицата, че даже и ще останат!

През повечето време от тържеството обаче Джена беше нацупена. Дали е тъгувала, че губи свободата си, или че някои нейни приятели не са уважили празника й, никой не знае. Повечето предполагат, че я издразнила свекърва й, която се появи на сватбата в бяла рокля, обсипана с камъни „Сваровски“. Тоалетът бил скъп и шикозен, но според традициите само булката трябва да е облечена в бяло. Майката на Малкия Канар обаче била себична и по селски неделикатна! Свекървището се появила в чисто булчинската си носия сред гостите, още преди младоженката да излезе от стаята си.

Когато обаче видяла, че положението става напечено и булката прилича на градоносен облак, свекито подвило опашка и набързо сменило тоалета. Направила го повече заради гостенките, които я укорили, че така отклонява вниманието от булката и скапва презника на сина си.

Въпреки речта, която жената дръпна, че намерила в лицето на Джена истинска дъщера, която я нарича „мамо“, всички смятат, че разиграното било театър и певицата няма да живее в огромния дом на Канарите в Катуница. Тя най-вероятно ще се отдели с мъжа си, за да не се среща често с обсебващата свекърва, която сама организирала тържеството, сама поръчала храната и напитките, сама одобрила украсата и поканила повечето от гостите.

Утешение за Джена били само колегите й, които стояли на отделна маса, танцували, веселили се и искрено се радвали на семейното й щастие.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/MnCcDlX_Vbc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. явно кича , циганията и чалгарията няма да отминат скоро !!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *