Виж Селската Сватба на Джена и Малкия Канар! + СНИМКИ Виж Тук:

Джена сватбяНад 300 гости присъстваха на фолк-сватбата на годината между Джена и Малкия Канар.

Въпреки жегата, пред огромната къща на Канарите в село Катуница засвириха музиканти от оркестъра, а потните гости извиха  ентусиазирано хоро. Почти цялото село се беше изсипало да види провокативната певица, която се криеше в покоите си на третия етаж, докато й нагласят прическата и тоалета.

За целта коафьорка бе дошла с екипа си от Пловдив. Около булката щъкаха още гримьори и приятелки.

По-късно цялата тълпа се премести в известен пловдивски ресторант. Младото семейство беше обявило, че не желае подаръци, което си е намек  гостите да им даряват пари. Още при посрещането на входа на ресторанта, всеки тикаше в ръцете на младите бял издут, според възможностите му, плик. Според наблюдатели, част от пликовете били доста пълни. Типична селяния, отбелязаха хора, чиито възможности да натъпчат подобен плик са по-малки.

Преслава, Ивана и други приятелки на младоженката от „Пайнера“ бяха нейни лични гости и по-късно се изявиха с микрофон на сцената.

Джена1 сватбаЗа доброто настроение свириха от оркестър „Канарите“, така че за музика никой не се бръкна – музикалното семейство само си свири и пя.

За учудване на всички, свекървата също се появи в бяла рокля и обяви Джена за своя дългоочаквана дъщеря.

Приятелки пък обсипаха Джена с бижута.

Въпреки тежките маси, прививащи се от храна и напитки, сватбата не беше сред най-изисканите събития и се превърна в едно многолюдно събиране на различни хора, предимно с дълбоки селски корени, дълбоки кесии и до един – любители на фолка.

Младоженецът – малкия Канар пък обещал да заведе любимата си на меден месец на Канарските острови.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Само селянка може да прави сватба в тия жеги. Потна булка, потни гости… УжасТ!

  2. i kvo v zimata na nai golemiq stud li da vdiga galabite , vseki se jeni kogato iska na takova sabitie nqma sezon kogato mogat horata vdigat kupona , a vie 6to ne si ebete maikata

  3. Като гледАм как говорите човек би помислил че да си селянин е нещо гнусно, разбира се вече сте забравили от къде сте тръгнали преди да станете градски!

  4. Офффф селска била… Голями граждани се извъдихте. С какво право обсъждате живота на хората. Това е нормална бг сватба, по бг традиций, затова стигнахме до тук искаме да забравим родното и да гоним чужд стандарт …Стига с тая завист…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *