Вижте Сблъсъка на протестиращите с министъра на образованието (ВИДЕО)


Този човек бе спуснат на Радев за министър в служебния му кабинет директно от анти-българската соросоидна фондация „Америка за България“. И първата му заповед на новия пост беше да забрани преподаването на българска история, ако учебниците не са „съгласувани с новия глобален исторически дискурс“. А в пренаписаните вече от „Америка за България“ български учебници пише, че турско робство НЕ Е имало и… „45-те години социализъм са най-голямата геополитическа катастрофа и национална трагедия в историята на България“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

12 коментара

    • И на Асен Василев и Киро „Само да кажа“ физиономиите им сами говорят, ама няма кой да чува. Затова пък после ще реват:“олеле, излъгаха ни за пореден път“.

  1. Брееей, много е закъсала държавата ни щом даже развалени яйца и гнили домати няма.

  2. Сорсоидите и националните предатели не трябва да бъдат ужким нападани, а направо избивани на дръвници.

  3. Извинявам се на всички, с които съм спорил, защитавайки лицето Румен Радев. Това нещо предаде род и Родина и мълчи, докато слугите, които той е назначил, унищожават държавата ни. Нищо не струва целият му живот до сега, сам го изтри!

    • Грешно твърдение. Замислете се.Радев обича и уважава българския народ, и го защитава доколкото реалностите позволяват. Други са предателите.

      • Обича, но в един друг смисъл. Какви са тези „реалности“? Българският офицер няма право да свежда глава, пред никакви реалности, а този БИ ТРЯБВАЛО да е генерал. За мен това лице не съществува!

      • Някак си вече взе да ни омръзва любовта на националните предатели.
        Левски е бил прав: „За всеки национален предател смърт, смърт и само смърт“.
        После нека се отдаде на любовни ласка на сатаната, който всъщност е реалният му господар.

    • Приемам извинението ви лично и държа да ви кажа, че дълбоко ценя високия ви интелект. Дерзайте с анализите-коментари. Има нужда от тях.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *