НЯМА ЕПИДЕМИЯ ОТ ВИРУС!

Въпреки огромния обем статии, които от март, 2020 г. изписахме по въпроса, ще го кажем още веднъж за неразбралите: НЯМА ЕПИДЕМИЯ ОТ ВИРУС.

НЯМА ЕПИДЕМИЯ ОТ ВИРУС. Има медийна симулация на епидемия/пандемия изградена върху писиар тестове, за които дори създателят им свидетелства, че не са в състояние да уловият наличието или отсъствието на коронавирус в организма ви. Те не доказват нито вирус, нито болест, нито заразаяване. Тези тестове обаче позволяват свободно манипулиране на резултатите от 0 до 100 % позитивни. На тях именно се гради глобалната лъжа за „пандемията“. И след като пандемията от вируса е абсолютна 100 %-ова лъжа, то бясното налагане на „ваксините“ за борба с него има всякакъв друг смисъл, но не и медицински. Смисълът е ТЕ (глобалния елит, който очевидно вече е овладял политически и икономически планетата) да получат ДОСТЪП ДО ТЯЛОТО ВИ. Това по легален начин не може да стане. Няма как да се случи без нарушаване на базовите общочовеки Права. Нарушава всички хуманни закони и конституциите на абсолютно всички държави. Това може да се случи само чрез ИЗМАМА ! И те ви мамят – с „Ковид 19“. Затова е медийната истерия, сеенето на страх и паника ! За да им дадете доброволно достъп до телата си.

И понеже идва логичният въпрос – а защо точно с „ваксини“ , а не например с някакви лекарства за парентерално приложение (мускулно, венозно) , отговорът е прост: Лекарства приемат само болните! А ваксини могат да се правят на ВСИЧКИ хора – и на болни, и на здрави ! От което следва втория извод: Т.н. ваксини НЕ СА ВАКСИНИ. мРНК и останалите бъркочи нямат нищо общо с ваксиналните препарати. Всички те съдържат – графенов оксид (електромагнитен материал), кристализиращи вещества (ДАРПА) и луцеферин (контролно луминисциращо вещество). Какво се цели с незаконното вкарване на тези субстанции в тялото ви – потърсете в интернет. Има терабайти информация по темата… Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

18 коментара

  1. да го духат лекарите всички искащи по големи доходи на гърбът на на страдащият народ и спокоино излизат на протест чакат си обещаното за манипулацийте убийците.

  2. Терабайти, които никой не иска да осмисли. Не можеш да спасиш никого от него самият. Елементарната логика е достатъчна. Никой, никога и пуканки не ви е давал бадева, а сега изведнъж едни загрижени, едни се стичат мазно, „Ваксинирай се, да предпазиш другите“. Защо другите да не се ваксинират, за да се „предпазят“, а аз трябва да ги пазя? Защото така другарите психолози на организаторите са казали, това минава. Ако не, следващото е да ви плашат и на края бой.

    • Едни хора от един народ, дето не е политкоректно да го споменавам, са казали: „Ако ти предлагат нещо безплатно, знай, че стоката си ти“.Действително не са нужни терабайти информация, достатъчно е да имаш здрава човешка логика за да видиш, че всичко е шито не с бели конци, а направо с бели въжета – боде очите. Ама на слепите очите са предварително избодени от официалната толерастична пропаганда.

  3. ПРАВ СИ ИВАНЕ НАРОДЕ ВЪСТАВАЙ ДА ИЗХВЪРЛИМ РАДЕВ И ХУНТАТА МУ АМЕРИКАНСКИ ПОДЛОГИ АГЕНТИ НА ЦРУ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ А Т А К А

    • Ако имахме народ, не бихме допуснали национални предатели да затриват РОДИНАТА ни вече 32 г.

  4. Аз „оцелях“ от боледуване от Ковид на своите 63 г. Оцелях защото най-малко от 30 г. не съм пила тези химически субстанции, които Биг фарма ни лъже,че са лекарства и защото не се обръщах за „медицинска помощ, което ще рече не пречех на организма си да се справи. Вдигнах нормалната за мен температура при такива състояния – 39.4. Не ми е за пръв път, не се паникьосвам, аз така си боледувам с бурна реакция на имунитета. Никакви „лекарства“ не пих. Когато идваше момента на силна отпадналост все едно влак минава през тебе, лягах и лежах 2-3 часа. И няма да повярваш – острите симптоми постепенно намаляваха и за 10 дена приключиха. После един месец имах температура 37.5 и това беше. Вие тичайте при първото кихване и пръдване да ви „лекуват“ и после пищете всички да ви чуят колко бил страшен ковида. От страх и от „лечението“ умирате не от вируса. И на мен ако бяха ми нахакали в организма цялата тази химия която ти изброи и аз щях да съм зле, може би и по-зле от теб. И да, при всяка грипна епидемия има хора които развиват усложнения и завършват фатално и те не са по-малко отколкото при ковида, просто до сега никой не ви информираше при поредната епидемия от грип колко хора са се заразили и колко са умрели за денонощие. Има епидемия единствено от страх насаждан ЦЕЛЕНАСОЧЕНО чрез медиите. И има епидемия от хора, които или не могат или не искат да мислят.

    • Е, браво бе, аз докато пиша отговор коментара на който отговарях изчезна. И моят коментар глупаво увисна. Махайте и него в такъв случай.

      • Извиняваме се за което, но предния коментар беше публикуван от бот (не от реален потребител), а сайтът ни подобни коментари не толерира.

  5. Има-няма епидемия(пЛандемия), мерките, уви, ще ги има. Заповеди. Ето, в Италия, като са оваксани 80%, защо и там въведоха грийнпас от 15.10?

    • Ако съседите ви, по някаква причина, вземат идиотски решения, Вие винаги ли ги копирате?

      • „Уви, за съжаление“, това са думи от коментара ми. Така че, въпросът Ви за копиране на глупостите на съседите не е на място.

      • Извинете, не съм Ви разбрал правилно!

      • Случва се. Извинението е прието.

  6. „Уви, за съжаление“, това са думи от коментара ми. Така че, въпросът Ви за копиране на глупостите на съседите не е на място.

  7. Споделям с читателите на скандално едно страховито видение, един пъзел, който започва да се оформя пред очите ми и все повече фрагменти се запълват.
    Ваксините са само един фрагмент. Чрез тях пряко попадате под контрол. Друг фрагмент е онлайн образованието.То сваля качеството в пъти, защото в началният етап никое дете не е готово за възприемане на материала и се налага той да бъде опростен. Слаби основи, слаб строеж. Във всички революции до момента, революционните идеи са намирали почва сред младежите. Сега младите мъже са обсебени от игрите, това е наркотик и само който не е пробвал, той го подценява. Лишени сме от най-силното и дейно поколение. Жените, да ме извиняват, но винаги са имали по земни приоритети. Те също са засегнати, до толкова, че можете да видите постоянно шофиращи и говорещи или браузващи в мрежата.
    Зелената дивотия вече унищожи безвъзвратно много традиционни източници и енергията поскъпна. При настоящата икономика, това убива малките производители. Локдауните съсипват логистиката, защото транспортът работи за големите си клиенти и малките търговци постепенно угасват.
    Една стока поскъпна неимоверно пред очите ни, почти без на някого да направи впечатление. Това са компютрите. Уж заради биткойните, отначало видеокартите, после дънните платки, захранванията заради мощност, кутиите за дизайн, лаптопите заради търсене и хоп цената в пъти. Някой би подхвърлил, че компютри не купуваме всеки ден. Така е, но компютърът е машината на 21 век и ако останеш без него си никой. Никое от скопените устройства „телефони“ или таблети не ги наближава, колкото и да са нови, а в тях контролът е вече вграден. Малко са тези, които контролират устройствата си. Това се няколко отделни части от общата картина.
    В крайна сметка се получава, че една малка група хора по принцип натрупан икономически ресурс, се опитват да отдалечат останалите за винаги от себе си, поставяйки ги в положение на вечен молител, който може да бъде изключен по волята на „боговете“.
    Това е пълна деградация, дори под нулевото начало на човешкото общество. Такова нещо, още повече в планетарен мащаб, не сме виждали, не сме си го представяли даже, Оруел е видял само отблясък.
    Това ли ще е ерата на хилядолетният мир? Не искам да я доживея!

    • Ако мислиш за година напред, посади ориз. Ако мислиш за десет години напред, посади дърво. Ако мислиш за сто години напред, образовай населението. Да, те мислят за години напред, но с деградирало население. По-лесно се управлява.

    • Доц. Вацев наскоро написа- „Тъмни времена идват“. И написаното от Иван го потвърждава. Лошото е че врага ни днес е скрит и безплътен като призрак. Как да воюваш с него, като дори не можеш да го локализираш – колко са, къде са се скрили тия мишки и пр.

  8. Понеже докторчето започва с откровена обида, смятам да не поставям задръжки на писанията си.
    Господин „Слагам тръбичка, дърпам паричка“, вие запознат ли сте с психологията на проблема затворен свят? Не говоря за Земята като цяло, а за малкото затворено пространство на някои специфични дейности, като вашата. Там виждате само едно и също, болни, болни, болни, както полицаят, да кажем, вижда само разбойници, бандити, крадци, измамници. Това е огромно психологическо изкривяване. Полицаите и военните ги тестват квалифицирани психолози, вас дори не ви тестват, а вашата обстановка не е по-лека. С други думи, това което виждате около вас не е светът. Другите хора също могат да намерят достоверна информация, колкото и да ви се струва невъзможно. Въпросният грип не е само при вас, не само вашите пациенти искат да са здрави, Разликата е, че те са се оставили в „експертни“ ръце, което е не особено добре за тях. Вие сам признавате, че опитвате и правите това, което е според вас, най-добро. Госпожа Хм споделя как тя го е изкарала и това ви дразни, а трябва да ви кара да анализирате. Така се прави с неизвестен проблем. Фармафията е работила над този тип „ваксини“, но явно са се страхували да ги пуснат, а и сега се страхуват, щом карат закараните на заколение, да пишат прошение за това, наречено „Информирано съгласие“ Какво ги „информирате“? Можеш да умреш или може да има странични ефекти. Дори от изпитани ваксини има странични ефекти, но там няма тази индулгенция. Ако не сте заслепени, спрете и се огледайте. Вирусът може да е опасен, но това което се случва под негово прикритие е катастрофа на цивилизацията. Основните принципи дори в медицината се нарушават и йезуити като вас, готови да разкъсат неверниците са най-опасни.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *