Вижте основните събития на Украинския фронт на 5 юни в предаването „Главное“ по тв. Звезда (ВИДЕО)


Северодонецк е напълно превзет от армиите на Русия и ЛНР. Лисичанск е обкръжен. Мръсната тактика на ВСУ в лисичанск е копие на онази в Мариупол – минирани сгради със стотици пленени цивилни вътре. Украинските въоръжени сили подложиха на масиран обстрел жилищните райони на гр. Донецк с нови американски далекобойни ракети и касетъчни снаряди за повече цивилни жертви. Нова партида заловени американски наемници. Чуйте самопризнанията на пленени украински неонацисти. Жителите на освободените области масово подават молби за руско гражданство. Нефто-газов колапс в САЩ и Европа. Русия с рекордни печалби от продажбата на ресурси през първите 5 месеца на 22 г.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/s_W9k1hLELU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

    • Ех, тази победа бе? Все повече се вглеждаме в „крив макарон“ и победа не се вижда! Изпуснахме Украйна, Финландия и Швеция, а Байдън ни обгради, като в капан сме! Вече четвърти месец само пожелания и мечти за победа слушаме ден и нощ. Станахме за смях и позор на цял свят!

  1. ПУТИН Е ПОД ВЛИЯНИЕТО И НА НЕОЛИБЕРАЛНАТА КОЛОНА В РУСИЯ, ТРЯБВА С ПОМОЩТТА НА ВОЕМИТЕ ДА СЕ АРЕСТУВАТ ГРАБИТЕЛИТЕ-ОЛИГАРСИ И ДА ИМ СЕ КОНФИСКУВА ВСИЧКО, КОЕТО СА КРАЛИ И НЕ МОГАТ ДА ДОКАЖАТ.ЦСЛЕД ТОВА ДА СЕ УДАРИ ЦЕНТЪРЪТ ЗА КОМАНДАВАНЕ В КИЕВ И ДА СЕ УДАРЯТ ВСИЧКИ ТОЧКИ, КЪДЕТО СЕ СКЛАИРА ОРЪЖИЕ ЗА КИЕВ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПОЛША И РУМЪНИЯ. ВОЙНАТА ЩЕ СВЪРШИ ЗА 2 СЕДМИЦИ

  2. Секта «Свидетели на коронавируса» каза:

    Морски пехотинец от ВСУ в плен се срещна с боеца от ДНР, когото се опита да убие с щик-нож
    Украински морски пехотинец от 36-та бригада намушка пленен войник от армията на Донбас, но последният по чудо оцеля.
    Бандеровците се разправиха с пленения боец на Донецката народна република и изхвърлиха „трупа“, но той по чудо оцеля.
    Военнослужещият от ДНР Виктор получи тежки рани в плен на бойците от киевския режим. Нацистите пробиха главата му, нараниха мозъка му и рязаха с щик-нож: врата, гърдите, гърба му. Фактът, че Виктор е останал жив, е чудо, казва лекарят.
    На кадрите можете да видите как военният пехотинец се разплаква, когато вижда този, когото са пребили и почти са умъртвили.
    Сега самият убиец е в плен, където плаче и моли за прошка. Трибуналът ГО чака.

  3. важното е не кога ще победи Русия. Важното е, че победата е неизбежна и фашизмът ще запише поредната загуба, а укрите и всички славяни ще видят, че войната с Русия води до смърт на индивида и държавата. Омразата към Великата Русия е самоубийствена!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *