Вижте защо Беснее Диана Любенова, когато я поздравят за Бременността!

Диана Любенова брменнаДиана Любенова е страшно ядосана на колеги и познати, които радостно и от сърце й честитят новото бебе.

Хората нямат никаква вина, че е пуснала коремче и прилича на жена в петия месец. Те се чувстват длъжни да я поздравят, за да не изглеждат неучтиви. Но точно тази тяхна учтивост им изиграва лоша шега. Любенова им отговаря сопнато, а най-близките си директно кастри с реплики от сорта на: Откъде решихте, че ще раждам?!

Водещата, която  минава за стройна и запазена красавица и дори  доскоро я сочеха за секс символ, наистина  прилича на бъдеща майка и то не в началните месеци. Тя яко се е окръглила, особено в областта на ханша. Коремчето й стърчи, а на папарашка снимка с Антон Хеекимян, тя се е отпуснала и наедрелите й форми буквално преливат изпод блузката.

Виждайки снимката във фейсбук, доста нейни познати започнали да й звънят и да я поздравяват за бъдещото бебе. Любенова беснеела, защото в утробата й нямало никакво бебе. Тя попрекалила през зимата със силната храна и всичко това се залепило по талията й.

Няма никакво бебе – отговаряла тя и поздравяващите й млъквали сконфузено.

След всички нежелани поздрави актрисата се запътила към фитнеса и поискала бърза програма за отслабване, разказват нейни колеги. 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *