Видео показва как терористите влизат в „Крокус сити хол“ в Москва. Един от задържаните терористи проговори: Направих го за пари! (ВИДЕО)

Появиха се кадри, които показват как терористите влизат в концертната зала в покрайнините на Москва „Крокус сити хол“. На видеото се виждат двама от терористите, които влизайки във фоайето на сградата веднага откриват огън с автомати по невъоръжените охранители. Двамата стрелци са с бейзболни шапки на главите и с раници на гърба.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Свидетел разказва, че е седял на балкона в концертната зала, чули се изстрели, но в началото никой не е разбрал какво се случва. После видял как терористите, които нахлули в залата и започнали да стрелят по хората и да хвърлят коктейли „Молотов“.

Жертвите на атентата са вече над 100, но се очаква да нараснат. По сведения на властите в болница са 115 души. Задържаните след терористичната атака в Подмосковието са вече 11 души.

Изтекоха и първите показания на един от задържаните терористи: Направих го за пари – обещаха ни по половин милион рубли на човек, но предварително ни платиха само половината.

Според признанията на заловения терорист оръжията са били получени от клиентите чрез Telegram със съдействието на помощника на мюсюлмански проповедник, когото терористът е слушал.

Те планирали да убиват хладнокръвно хора още преди месец. Планът е бил след като извършат масовото убийство да избягат в Украйна, от където им е било обещано съдействие. За убийството на невинни хора групата им е трябвало да получи по 500 хил. рубли на човек, но той успял да получи само половината от тях.

САМОПРИЗНАНИЯТА НА ТЕРОРИСТА ВИЖТЕ В ТЕЛЕГРАМ КАНАЛА СОЛОВЕВ ТУК

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. От векове, за такива като тези човешкият живот няма цена. По-скоро това е цената, която ще получат от поръчителя. Тях не можеш да ги промениш, но можеш да въздействаш на поръчителя. Рзбираемо, нали? Да се въздейства на поръчителя.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *