Веско Маринов фалира, дължи на банки 650 милиона

Веско МариновВеско Маринов е на ръба на фалита.

Въпреки дългогодишната си кариера,  хилядите концерти и многото хитове певецът е останал на червено. За миналата година той е изработил едва 57 хиляди лева печалба, която съвестно е отразена от двете му фирми.

Тези пари са буквално едно голямо нищо. С тях певецът би могъл да живее прилично, ако нямаше заеми от банки, които трябва да връща. Всичко отивало за погасяване на дълговете. А те в момента са  650 хиляди лева и изчисления показват, че фирмените печалби не могат да покрият и лихвите по тях.

Маринов стигнал дотам, че нямал какво да яде, само и само да е лоялен пред банките. Той приемал всякакви участия за дребни суми, за да може да си плати тока – предимно малки фирмени купони със служители на средна възраст. Опитвал и да направи концерт, но нямало мераклии да го слушат.

Адвокати го съветвали да обяви фалит, но той се страхувал, защото така няма да може повече да пее и всеки изкаран лев ще отива в банките. Затова започнал да продава имуществото  си.

Първо успял да шитне скъпия си парцел в Правец, който получи като подарък от общината. Теренът е точно в центъра на градчето и се намира до паметника на Тодор Живков. Там Веско започна да гради палат за него и любимата му Цветанка, като изтегли 200 бона и ги вложи в строителни материали. Той направи бетонно чудовище с много стаи и тераси, вътрешен двор и басейн и изсипа сума ти бетон в скромните декар и половина място. Но докато бетоновозите пристигаха един подир друг, Цветанка си взе парцалите и избяга, окичвайки с огромни рога наивния си съпруг.

Маринов беше толкова отчаян, че даже извика багери да съборят бетонното  чудовище. Той се зарече да на стъпва там, за да не си спомня за невярната си си съпруга и наистина го направи.

Сега имотът вече е притежание на бившия секретар на БНБ Петко Кръстев. На каква цена е сделката, никой не знае. Веско продава подарена му земя, което е малко неморално и нелоялно към общината, но пък в нея зарови 200 хиляди лева заеми.

Сега заради Цветанка ще се наложи да продаде още нещо, за да може да изчисти дълговете си към банките.

https://youtu.be/rFm3I977d_k

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *