Веселин Маринов се разгони, сваля млади мацки с мръсни смс-и

 ВеселинВеселин Маринов започнал да досажда със sms-и на млади момичета. Певецът се разгонил и не спирал да досажда на различни непълнолетни девойчета  с мръснишки съобщения.

Изпълнителят на „Нашата полиция ни пази“ има дъщеря  Йоана от първия си брак, която  е на 26 години, но това не го притеснява да преследва доста по-малки от нея. Палавият Веско нямал никакви задръжки в преследването на голямата любов, или поне на някоя бройка и вместо вече да се подготвя психически да гледа внуци, той се пробва при девойчетата наред. Избирал си предимно стройни и слабички блондинки, нетунинговани и напомнящи му на Цветанка, която още не може да забрави.

Каза ми, че ме е харесал за роля в новия му клип, разказа едно от момичетата. Взе ми телефона и след седмица започна да ме кани на  срещи по кафетата. Мислех, че ще говорим за клипа, но той започна да ми прави съвсем дурги намеци. След като го отрязах и му казах, че е по-възрастен от баща ми, той вместо да се засрами, започна да ме атакува с смс-и с различни намеци и мръсно съдържание. Ту го удряше на молба, ту на заплахи. Наложи се да помоля оператара да му блокира номера в моя телефон.

Това не е единственият случай на похотливия 52-годишен мъж. Само  подходът е различен – при едни е участие в клип, при други предложение за приятна и високо платена работа. Веско е изобретателене  и всеки път измисля различен  начин, за да се докопа до желания номер на поредната девойка. После  започват поканите за кафе,  ресторант, кино и романтични есемеси, които после стават открито се*суални.

Певецът явно е решил да си намери нещо младо и да го опитоми, а после да го вкара в златна клетка в един от многото си домове. След като се рзведе с първата си жена Мария, а по-късно и с втората си – Цветанка, изпълнителят често се оплаква, че е самотен и няма жена до себе си. Оказва се, че ги търси на доста неподходящо място, коментираха негови познати.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/XR_L2SPcNRc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *