Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ужас! Конекрадци пребиха Веселин Маринов!

Певецът В. М. ял голям пердах

Всенародният певец и любимец Веселин Маринов отнесъл сериозен тупаник заради кило откраднати череши, след като си позволил да проникне неправомерно в двора на най – известния конекрадец в родния си Полски Тръмбеш. Идеята на малкия Веско била просто да си похапне, но собственикът разтълкувал намеренията му погрешно и така вместо череши ял бой.

Веселин Маринов

„Просто не бях уцелил в чий двор да влизам. Онзи само ме причака да сляза и такъв бой ми метна, че го помня и до днес. Иначе детството ми беше щастливо, имам само хубави спомени, особено за гозбите на мама”, изпадна в умиление Маринов при спомена за безметежните детски години.

Певецът допълва, че като малък е правил доста бели, но за щастие всички завършили с добър край. Е, имало и някои неща с които не се гордее, но все пак всеки минава през подобен период в живота си. В някои случаи му се налагало да краде дини от чужди бостани, за да ги продава нелегално, друг път чупил прозорци за отмъщение.

Веселин Маринов с трепет си спомня и за своята истинска, първа, ученическа любов. Изпадна в умиление и захлас само при спомена за красивата си съученичка, която награбил под разцъфналите плодоносни клони през май. Изпълнителят признава, че в училище не бил особено силен, защото повече обичал да тича след топката и момичетата. До последно харесвал единствено историята, защото се вълнувал от тъжната и героична съдба на България. Като по – голям се влюбил и в литературата, защото осъзнала колко силна е родната българска реч.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *