Венета Райкова си върна Тишо! Разводът се отлага!

Венета семействоВенета Райкова  съвсем елегантно се измъкна и отговори на зложелателите си, които разпространиха слуха, че е пред развод.

Тя качи  в профила си във Фейсбук снимка със семейството си в пълен състав – тя, съпругът  й Тишо и малкия им син Патрик. Като повечето фотоси и този е направен на пълна маса и пред всички стоят натъпкани с вкусотии чинии. 

Снимката е направена на 3 март, а под нея Венета е написала: „Честит празник, българи!“.

Със същия успех тя можеше да поздрави феновете си и с едно българско знаме, но всички знаем, че тя обича да покаже първо какво е сготвила, второ как е подредила масата, трето как са облечени уж по домашному и на последно място да отбележи и празника.

Сега Венета гордо показа, че Тишо не й е избягал и се намира все още вкъщи и слуховете, че се развеждат, са преувеличени.

Само не знаем как ще покаже защо толкова много я спрягаха като участничка в „Като две капки вода“, а се оказа, че я няма в бодрата група имитатори.

За сметка на това пък предстои  представянето на книгата й „Триумфът на кучките“, която тя написа и не се знае прототипите на кои кучки е ползвала и дали и авторката не поналайва вътре.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
https://youtu.be/QglE_hp17eE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *