Велизар Енчев: Потрес! Готвят Мая Манолова за шеф на КПКОНПИ!

Името на Мая Манолова е обсъждано за шеф на антикорупционната комисия по време на днешните преговори за правителство, разкри Велизар Енчев в свой пост. Тази кандидатура може да е предложена само от една партия – „Продължаваме промяната“, категоричен е журналистът.

По време на предизборната кампания Кирил Петков непрестанно лобираше в полза на „Изправи се! Ние идваме!“ и неспирно натъртваше, че със сигурност двете партии ще бъдат коалиционни партньори. Коалицията, оглавявана от Мая Манолова, обаче събра едва 2% подкрепа и остана извън парламента. Но явно лидерката на злощастния соросоиден политически проект няма да остане извън властта.

Да се опитваш да пробутваш политическо изтъркано лице за шеф на антикорупционната комисия, което умело прескача от ляво вдясно, а от там в неолибералния партиен спектър, според собствения си интерес, е израз на върховна наглост, категоричен е Енчев. Още повече, че Манолова документирано се ползва с едва 2 % от доверието на народа. През годините Манолова е доказала, че може да се пласира и при леви, и при десни, и при соросоидните неолиберали, а най- големият й враг Бойко Борисов я направи даже ОМБУДСМАН. И й осигури такъв медиен комфорт, който Манолова не можеше и да сънува.

Но както беше опозиционерка от БСП, а после за една нощ стана част от статуквото на ГЕРБ, пък сетне се коалира с партийки от градската десница, така бързо се префасонира и в соросоидна протестърка, след като не успя да спечели кметските избори в София с екипа си от десни жълтопаветници.

Ако ПП отново върнат Мая Манолова на политическата сцена, и то връчвайки й толкова значим пост, това със сигурност ще е поредната червена лампа за цялото правителство, което в момента се опитват да сглобяват Кирил Петков и Асен Василев. Явно е съумяла да се хареса и на американското посолство.Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Нихилизма на В. Енчев е пословичен! Много хора, като мене мислят, че М.Манолова е подходяща кандидатура за шеф на КПКОНПИ. В тази структура цари бизвремие и се охраняват интересите на тези, които да скоро бяха на яслите при управляващите. Що работа, я чака, бедна и е фантазията. А вие г-н Енчев, кого предлагате? Като не харесвате някого, кажете, какво предлагате. Знаем, че понякога гроздето е кисело, но като нямаме как да го достигнем, по добре е да си траем. Айде, стига акъли, нагледахме се на правилните кадрови избори за последните години, които ни доведоха до дъното.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *