Валери Божинов отвръща на удара – съди Нова телевизия

ВалериКакто се очакваше, Валери Божинов подскочи два метра от ужас, че името му е забъркано в гей-скандал и часове след първия лайв на Биг Брадър вече е подал жалба да съди Нова телевизия.

В жалбата се казва, че той се е почувствал омаскарен и унижен пред цяла България заради твърденията на Кристиян Стойков, че двамата са били интимни и е оставил незабравими спомени от мъжкото си достойнство и най-вече от дължината му в него.

По-любопитното в цялата история е, че Нова пусна тези думи във визитката на Криси и ако искаше, щеше да изреже тази част от хвалбите му, в която той споменава имена.  Явно това е направено нарочно и нищо неподозиращият футболист се оказа замесен в гей-афера.

Зрители обаче подозират, че има няколко причини от телевизията да действат така смело. Първата е уговорка между Тупарев и футболиста. В края на краищата никой не е пострадал, а и двете страни си правят реклама. Втората е дългата ръка на Николета, която е решила да отмъсти на бившия си, като го изкара обратен.

А третата е, че от Брадъра са преценили, че делото ще се влачи дълго, ще ги осъдят за  някаква смешна сума, а те ще са взели десеторно повече от смс-и, с които разярените зрители се напъват да изгонят Кристиян от предаването, но без особен резултат, защото явно той ще е човекът, който ще приковава всички пред екрана и ще ги кара да гласуват.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *