Валентин Златев си купи Лили Иванова и Васко Кеца за ЧРД

Валентин ЗлатевЛили Иванова ще гвоздеят в програмата  50-тата годишнина на неизменния  бос на „ЛУКойл” Валентин Златев.

 Тези дни родната ни прима се е договорила със Златев да пее на личния му празник. Тя ще излезе на сцената три пъти в три различни тоалета и ще изпълни най-големите си хитове през годините. Събитието ще е на 8 декември в Правец. За своето участие Лили ще получи чисти 100 бона и огромен апартамент в хотела, където да си отдъхне. Има осигурени стаи и за антуража й.

За доста по-малко пари глас ще извиси и Васил Найденов. Неговият хонорар ще е пет пъти по-малък от този на колежката му. Както и участието му ще е по-скромно – ще пее само един път.

Специално за целта в България ще долети и известен руски певец да весели гостите, но името му засега се пази в тайна. Журналистите се колебаят между Йосиф Кобзон и  Филип Киркоров.

 Хонорарът на руската звезда гони този на Лили Иванова.

Празникът ще бъде в петзвездния хотел на Златев „Риу“ в Правец. Поканени са над 200 гости, все бизнесмени и политици, даже самия премиер, който вероятно няма да отиде, за да не дава повод за приказки, но ще изпрати цветя и скъп подарък. Със самолет от Белгия ще пристигне специална пететажна торта, истинско шоколадово вълшебство, което сладкарите вече приготвят.

В кухнята пък ще се вихри известен френски готвач, който ще командва цяла армия наши майстори и ще приготвя нечувани специалитети.

Рожденикът ще бъде почетен и от руски богаташи от управата на „ЛУКойл”, които ще кацнат  с частен самолет ден по-рано. 50 охранители ще се грижат за спокойствието на всички, а целият празник ще струва над 1 милион лева.

https://youtu.be/WF3HZK1tTZE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *