Кукли с фереджета и бурки заляха детските магазини у нас! Очаквайте и кукли-камикадзета с експлозиви на кръста!

кукла буркаКукла с фередже изненада българските майки в детски магазини за играчки.

Куклата е арабка, обаче е кръстена с християнско име, производителите са я нарекли  Николета.  Тя е малка и се продава в два варианта. В единия е с бурка, а в другия забулена с розово фередже. Незнайно защо Николета струва цели 90 лева, тъй като не е голяма, а гардеробът й не е особено богат, като на Барби например.

Нахлуването на арабските ислямски ценности на българския пазар и най-вече на детския, предизвика бурен дебат в обществото. Веднага се намериха защитници на Николета, които обясниха, че тя е много по-прилично облечена и създава у децата чувства да я закриват и загръщат и да се грижат за нея. Докато традиционната Барби била скандално разголена, носела къси  полички и събуждала у малките неприлични за тяхната възраст помисли, особено в комплект с Кен.

Не така мислят обаче обикновените българи, които не желаят в тази изострена политическа обстановка да им се натрапват ценности от исляма и то на децата им. Ако Барби ви се вижда гола, пуснете кукла с българска национална носия, призовават възмутени майки. Откъде накъде ще учим децата си на носенето на фереджета и бурки, питат ядосано те. Както е тръгнало, утре можем да открием в детските магазини кукли-камикадзета, или Николети с фереджета и колан експлозиви на кръста!  Имайте милост към децата ни! Те са християни.

Продавачите обаче се кълнат, че са внесли Николета с цел да възпитат малчуганите на толерантност към различните религии. Толерантността трябва да е безплатна, а не да се продава за 90 лева, парират ги родители. И тълкуват появата на куклата като провокация или като знак, че някой иска да ислямизира съзнанието ни.

Нищо чудно да се появи и Дядо Коледа на камила, вместо на шейна с елени, коментират разпалено в социалните мрежи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Потрес! Ислямски училища, кукли с бурки, тероризъм, страхотия!

  2. Когато видя арабин да купи Барби, тогава евентуално ще позволя на дъщеря си да види такава кукла.Какво искат? Да ни внушат, че жената трябва да ходи забулена? Ами то даже не е хигеенично! Те трябва да приемат нашата култура, не да ни натрапват тяхната.

  3. Ислямски центрове , джамии на всеки на метър ,сега и кукли с фереджета ! СЕРА НА ВСИЧКИ ТОЛЕРАСТИ В УСТИТЕ ! ТУК Е БЪЛГАРИ , ТУК Е ЕВРОПА А НЕ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА , ИРАН или ИРАК или Афганистан !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *