Български феномен: По-евтин чадър, ако си гол на плажа

нудистиТуристи хвърлят банските, за да плащат пое-евтини чадър и шезлонг на морския бряг.

Оказва се, че екстрите  са доста по-изгодни в зоната за нудисти в  Златни пясъци, отколкото в останалата част на курорта, където хората са с бански.

Гостите на плажа „Панорама“, които се появяват на пясъка  както ги е мама родила, плащат по 5 лева за благодатната  сянка. Толкова струва и  шезлонг, за да не ги бодат пясъчинките. Километър по на юг, където летовниците отиват с бански на плажа, цената на тези необходими  удоволствия се покачва  на 16 лв. – по 8 за чадър и шезлонг.

Около 200 нудисти се се събрали край  Златните в началото на сезона, а в разгара на лятото там винаги е препълнено.  „Панорама“ е единственият плаж на организацията, устроен и направен по европейските стандарти за нудизъм.

Той е охраняем, има бар, където само сервитьорите са облечени, душове и тоалетни  все неща, които липсват на повечето закътани места за голи туристи по морето. Тук редовно се организират не само дневни забавления, но и вечерни  партита, в които гостите също са без дрехи.  Сред посетителите има много варненци, както и нудисти от София, Бургас, руснаци, македонци, французи и германци.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. А ЧЕХЛЬО СТРАПОНА КВО ИЗОХКА ПО ВЪПРОСА? каза:

    А ЧЕХЛЬО СТРАПОНА КВО ИЗОХКА ПО ВЪПРОСА?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *