Борисов Суджука: Дадохме изборите на Радев, защото не искахме президент от ГЕРБ

Загубихме президентските избори, защото не искахме да ги спечелим, каза в поредната си изцепка лидерът на партия „СУДЖУК“ Бойко Борисов.

И го заяви сериозно и отговорно, пък народът почти му повярва. Новият и прероден бащица на нацията изпъчи гърди и коремче на конгреса на Европейските студенти демократи във Варна, където отиде да говори за силата на Партията СИ.

Това беше подход от наша страна, демократичен подход, обясни той на зяпналите от учудване студенти. Не бива да се преяжда с власт. Спечелихме кметските избори, почти навсякъде кметовете са наши, спечелихме парламентарните, е не биваше да печелим и президентските, защото щяхме да имаме много власт.

Дадохме ги на Радев, за да покажем, че сме демократични и държавата ни и тя е такава. Нека и някоя друга партия да управлява, да вземе част от властта и да покажем, че сме демократи!

Ай, сектир, дето се вика.

Или слънцето много напече, или Бай Х*й пак скъса менискус, но в мозъчните гънки.

Как така спечелиха парламентарните избори и имаха вече много власт, след като те бяха СЛЕД президентските? Хронологията му се губи, но му е простено, премиер е, много работи му висят на главата. Суджуци трябва да дели, далавери в цялата страна, канали за бежанци, кражби от асфалтови и санирани врътки, престъпност, може ли всичко да запомни?!

И какво значи – дадохме изборите на Радев?

Изборите да не са в джоба на ГЕРБ и те да раздават постовете – този на вас – другият на вас?

Гласовете на над 2 милиона българи не се ли броят, или ще излезе, че Цецко е отпуснал толкова от джоба си, а за Радев не е гласувал никой?

И в двата случая издънката е голяма.

Ако ГЕРБ наистина, по някаква космически обяснима случайност, са „дали“ изборите на Румен Радев, значи са подменили волята на народа и са му попречили да избере мама Цецка, за да „не преяждат“ с власт.

Ако Радев е спечелил честно, в което не се и съмняваме, значи Борисов пак лъже!

Та щом е решил да му дава властта, защо бяха тези компромати, тези помии по време на изборите и след това? Като даваш кавалерски властта на някого, поне не го ритай в кокалчетата и не му хвърляй динени кори на всяка стъпка. Или не рови в бельото на жена му, че никак, ама никак не е мъжкарско!

Но Борисов и мъжкар, или Цецо и мъжкар са оксиморони.

Не искахте президентския пост ли?

О, как го искахте!

Но народът този път се оказа по-силен от манипулациите. Отиде и масово гласува.

За надеждата и промяната.

Защото ГЕРБ /ГРОБ“ е като Дантевия „АД“.

А на него пише „О Вий, кои прекрачите тоз праг, надежда всяка тука оставете!“

Но ние имаме още надежда, господа!

Да се изметете!

Завинаги!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. bedata na balgaria zapochva ot korumpiranite prodajni kmetstva na mafia gerb iz cialata strana ako se samniavate zapochnete proverka ot dobrich nachelos nai korumpiranata kradla parva drujka na boiko detelina nikolova proverete imotnoto i sastoianie ofsorkite v svecia i kade li oste hotelite i v strsnata i chujbina tam veche sudjucite sa kilometri martinov blednee po prestaplenia

  2. grozdeto e kiselo zastoto e visoko kak ne te e sram da govoris gluposti i laji pred studentite vav varna lajec ti vechno se samoizbiras general radev e izbran ot naroda da jivee bratska rusia tia e naseto spasenie

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *