Борисов: След 20 дни излизат СТРАШНИ КОМПРОМАТИ за мен! Разкритие: БОРИСОВ САМ СИ ГИ Е ПОРЪЧАЛ! Виж Защо:

БорисовТакива компромати ще чуете за мен, че свят ще ви се завие, пророкува като същинска врачка, Бойко Борисов, докато гостуваше на семинара на младежите на ГЕРБ.

Той даже определи срока, когато ще бъде зловещо атакуван – след 20 дни.

Сега са шокирани и много са стреснати, но после ще ме засипят с разни небивалици, защото ги ударихме през ръцете. Ние разбихме монопола и сега някои фирми треперят. Започнахме проверки по бензиностанциите и от три, две се оказаха нелегални.

Ударихме и контрабандата. (Как и кога не стана ясно- б.а.).

Борим се с лошите практики, спряхме държавни поръчки, а това боли, удари се в гърдите премиерът!

КОМЕНТАРЪТ НА SKANDALNO.NET:

Ех, Борисов!

Сега ли научи, че в България има картел на горивата?

Нали с един от главните картелчици си пръв приятел и редовно тичаш при него в Правец да играете тенис! Че и по рождени дни си ходите!

Кога спряхте обществените поръчки? Когато г-жа Меркел и нейните журналисти посочиха Пеевски като лице на мафията в България и извадиха цели списъци с това какво работи той и за кого работи?! Когато и твоите крака се разклатиха заради разкритията в КТБ и реши да жертваш Делян, за да не те повлече към дъното?

И кога ти Борисов нанесе удар срещу контрабандата след като и към момента цигари без бандерол се продават под път и над път. На кого да вярваме – на теб, или на очите си?

Сега пък, компромати щели да излизат по твой адрес след 20 дни! Защо ги наричаш „компромати“? И трябва ли да ти вярваме, че са такива, а не самата истина!

Откъде Твоя Светлост знае срокът, в който те излизат? Защо точно 20 дни, а не 15 или 25?

Ние от Skandalno.net сме удивени колко добре си запознат с компроматите, но и се питаме как така знаеш за колко време се изработват? Питаме се и дали самият ти не си поръчвал такива?

А дали част от компроматите срещу теб, които чакаме след 20 дни, не си си ги поръчал сам?!

(За непросветените поясняваме, че основен трик на черния и белия пи-ар на властта е когато излезе в публичното пространство някоя компрометираща определен управляващ истина, службите и пи-ар отделите веднага да изработят една дузина „компромати – ментета“ срещу същия политик и незабавно да ги пуснат да се въртят по медиите успоредно с истинската улиичаваща информация. Въпросните ментета звучат умишлено инфантилно, съдържанието им е толкова наивно и нелепо, та и 7-годишно хлапе да не им се върже. Така истинското разкритие и доказателствата за злоупотребите на корумпирания политик биват удавени в потока от пълни измислици и фантасмагории, които също имат претенциията да обвиняват въпросния политик в далавери. Така истината, дами и господа бива целенасочено разводнявана и унищожавана в зародиш от информационните тръстове на Властта. Защото в потока от истини, полуистини и лъжи, вие няма как да се ориентирате правилно. А последиците от тая масовка пък дават допълнителен коз на корумпирания политик да почне да пищи по медиите, че е жертва на компроматна война, в която видите ли с каква черна помия и глупотевини го заливат. Е, как да не му повярваш!?) Така ГЕРБ действат и крепят престъпната си крадлива власт от години!

Та, ние от Skandalno.net мислим, че ти Борисов си получил информация как скоро ще излезе някоя страховита истина за престъпленията ти и своевременно взимаш мерки да разводниш и унищожиш същата тази истина по гореописаната пи-ар схема.

У нас крадецът вика: „Дръжте крадеца“, а компроматчиците сами се поръчват превантивно и после заемайки театрално обидена поза, търсят КОЙ и се правят на многострадални Геновеви и ощипани булки.

В случая нашата булката сама се щипе и пищи 20 дни предварително.

Новият театрален сезон започна.

Ще чакаме три седмици да видим постановката.

А режисьорът е ясен!

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Баце бил и сценарист. Махай се бе, мутро, че измутри цялата държава!!!!!!!!

  2. Компроматите за злоупотреби на Бойко няма да му навредят . Напротив- ще укрепят властта и престижа му сред вече многобройните българи от целия спектър на обществото , привърженици на „каузата“- граби колкото можеш под държавна защита“.

  3. е е е Бойко кажи това в детската градина просто кой откаже да си плати рекета е заловен ходи в холивуд за смешник ставаш пълен нищастник по добре се скрий и не се показвай повече България няма нужда от теб ти продаде държавата на янките и чернилките безбожник престани да се оправдаваш лъжеш какво не можа да обработиш изборите и загуби ако пак се появиш на сцената хора нетрябва да ходи никой гласува да те видим кой избори ще спечелиш пълен долен боклук разпределител на дрогата убиец на децата на Б

    ългария

  4. 1 uli 2017 decata sa kato zorata izgriavasta vav ranen chas s nadejda palnesta sarcata za svetal hubav den nad nas bez deca niama balgaria upravliavastite teroristi ot gerb nachelo s izmennika na rodinata ubivat decata na naroda boiko ubieco proklet da e vnuka ti

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *