Борисов, Краят ти е близо и Затворът те зове!

Борисов, краят ти е близо и съвсем скоро ще отговаряш за престъпленията си против държавата и народа.

„Хладилни камери се пълнели с трупове… детски площадки се превръщали в морги…“ С тези думи вчера Борисов вдигна мизата на голямата коронавирусна измама до небесата. И в другите държави лъжат, но нашият се оля! С тия сквернословни страшилки Бай Ганьо Банкянски се обърна към народа навръх Велики четвъртък – денят, в който Синедриона произнася СМЪРТНАТА ПРИСЪДА на Иисус, потвърдена от наместника на римската провинция Юдея, Пилат Понтийски. Явно вдъхновен от това, вчера Премиерът реши да произнесе смъртната присъда на българския народ.

Думите му прозвучаха като зловеща прокоба – присъда, като картина на бъдещето, която и най- големият ти враг не би ти пожелал.

Пак тия дни Баце се провидя още и като месия. Като се постави нагло до самият Христос Спасител с изказването: “От мигрантите ви спасих, сега и от коронавируса ще ви спася!“

Обаче що за жесток Бог е този, който „спасява“ децата си, рисувайки им картини на жестока смърт, апокалипсис, залива ги с върли закани и люти заплахи за саморазправа – все средства от набора на един средностатистически психопат и садист.

Истината е, че от години случайникът Борисов си битува някъде на границата между реалността и зоната на здрача.

Причината е че не е избиран да управлява, а бе назначен да деградира. Да деградира народ и държава. Избраха си го колониалните ни западни владетели такъв, какъвто е – некадърен, неразбиращ и алчен посредственик, който най-качествено би държал България потопена до уши в блатото на мизерията. Но за беда коронавирусната заря ознаменува началото на нов световен ред. Където място за мутри като нашата няма. Той все повече се свлича по наклонената плоскост към закономерния си край.

Пари в хазната няма, въпреки многомилиардните заеми, а хилядите му още по-многомилиардни кражби от народа и държавата не могат да бъдат заличени, защото парите винаги оставят следи. Испанското и американско правосъдие не може да купи, народът го мрази… Да, краят на политическата му кариера ще сложи началото на серия от съдебни процеси срещу него и Шайката му. Производства, които ще приключат с присъди и затвор.
Борисов усеща това с кожата си. Знае го и лудее. Затова и напоследък само трупове и морги изпълват съзнанието му.

Каза ни го днес – на Велики четвъртък –
като Синедриона, като Пилат Понтийски.
Защото ний, народът български, отдавна сме на кръста… разпнати от Банкянския Сатрап и западните му господари!
Но скоро, много скоро ще настъпи Възкресение! Иде Българският Великден! Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Е И КВО СЕГА САМО ЩЕ СЕ РЕВЕ ОТ ПСИХОПАТА БЪЛГАРОУБИЕЦ БОЙКО НА ВЕЛИКДЕН ТОЙ ЩЕ СИ ЯДЕ ПЕЧЕНОТО АГНЕ РАЯТА ЩЕ ГЛАДУВА ПО ДОМОВЕТЕ НЯМА ЛИ ПОТОМЦИ НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ ДА ГРАБНАТ СОПИТЕ И ДА ИЗЛЯЗАТ ПО ПЛОЩАДИТЕ ВСИЧКИ ЛИ СА ЦИГАНИ БЪЛГАРИ НЯМА ЛИ ПСИХОЛОЗИ НЯМА ЛИ ДА ОСВИДЕТЕЛСТВАТ СОЦИОПАТА БОРИСОВ ЧЕ И НАЧАЛНИЦИТЕ МУ ДА СЕ СТРЕСНАТ ЧЕ ТАКА НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА В БЪЛГАРИЯ НАТО И ЕС БОЙКОВИТЕ НАЧАЛНИЦИ КАПАНИ ЗА НАИВНИЦИ НА САЩ ДА ЧУЯТ ЧЕ ОВЧИЯ РОБСКИ СТРАХЛИВ НАРОД КОЙТО СЕ КРИЕ ПО КЪЩИТЕ НЕ ИСКА НАТО И ЕС ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА ГЕНОЦИДА И РАЗРУХАТА В БЪЛГАРИЯ

  2. Аз не съм съгласен! Никакъв съд! Никакъв затвор! Директно до стенета и при Елена и Николае Чаушеску!
    Народе въоръжавай се! Съвсем наскоро ще е жизнено необходимо!

  3. ПУТЕШНИЦИ НЯМА ЛИ СМЕЛИ ХОРА В ТАЗИ РОБСКА БЪЛГАРИЯ ДА ЗАСТРЕЛЯ БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *