Борисов Заплаши: Ако изберете Румен Радев, БСП ще излапа 13-те млрд излишък, които съм оставил! Няма да им дам президентските избори! Виж Тук:

Борисов ядосанБойко Борисов направи пореден, но едва ли последен напън да се задържи във властта.

Днес премиерът-слънце направи изявление, с което направи отчаян опит да трогне и активизира избирателите, така че да гласуват за Цецка. Бащицата каза, че моделът на управление от типа „Орешарски“ е пагубен за държавата. Но този път не скочи на самия Орешарски, който е кандидат-президент, а на ген. Румен Радев, когото нарече „следващия Орешарски“.

Борисов определи Генерала още като една от новите опорни точки на БСП и опроверга промъкващите се в медиите теории, че… „сме се разбрали с БСП, едва ли не, да им дам президентските избори, пък после  да направим коалиция с тях“. Лъжа е! Не сме се уговаряли, няма да им дам изборите“, избухна истерично Борисов.

Като че ли резултатите вече са в джоба му и той търси на кого точно да ги даде.

Бай Х*й посочи с пръст и опонентите си от Реформаторския блок, като заяви, че за негово огромно съжаление левите опорни точки се разпространявали от приятелите му вдясно.

„Длъжен сам да кажа на всички зажаднели за власт политици, че нито с БСП, нито с ДПС ще управлявам тази държава.

Ще я управлявам сам с лоялните си партньори.

А ако ни бият, ще станем опозиция. Което ще бъде фатално и много тежко за държавата. /Нима?/

Минали сме го вече този път и  знаем много добре какво ни очаква. Ще забъркат едни каши, които после ние ще трябва да оправяме.

Ще им е лесно в началото, оставил съм им 13 милиарда лева във фискалния резерв, но те за половин година ще ги похарчат и после ще се изхълцат. Народът ще ги свали пак от площадите“, завърши наглата си, изпълнена с демагогии и популизъм реч Премиерът – Слънце.

/Нима Борисов отсега се е обзавел с платени протестъри, че е толкова сигурен?!/

В момента рейтингът на ГЕРБ се е сринал до такава степен, че премиерът се мята и не знае какво да прави.

Ту крещи, че ще си даде оставката, ту на другия ден пита: „Кой ви е казал, че ще я дам?!“

Ту твърди, че изборите ще са честни, пък после се изцепва: „Няма да им ги дам!“. Което със сигурност значи, че ще ги фалшифицира…

Ти ли ще ги даваш, Борисов тези избори, или народът ще избира? Че нещо не ни става ясно.

Какво толкова те плаши Орешарски? Той не изтегли нито лев заем, докато ти изтегли 20 милиарда.

И е много удобно някой друг да вади кестените от огъня.

Втори път обаче номерът ти няма да мине!

ГЕРБ да тегли непосилни за държавата заеми, а после да отстъпва временно властта, за да му оправят други бакиите. А като ги оправят, да се върне на бял кон и по-точно- на гърба на платените от Сорос протестъри…

Едно е ясно:

Ако Цецка загуби тези избори, значи ЕС и САЩ са оттеглили доверието си от ГЕРБ и никога повече няма да им помогнат да се върнат на власт!

Което значи, че Цветанов няма да може да фалшифицира изборите, защото без ЦРУ зад гърба си никой няма да му позволи.

А иска или не, Борисов ще сдаде властта и никакви протестъри няма да се появят да го връщат, защото няма да има кой да им плати.

Най-много пред Министерски съвет да се завърти само Николай Колев – Босия – за да му хвърли един домат.

На изпроводяк! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. Този напълно е превъртял. Какви 13 милиарда бе, пожарогасител? За това ли едно от твоите мекерета поиска данък и върху без това мизерните ни пенсии, а една друга проскубана кокошка от кокошкарника ти пък изписука, че на работещи родители децата нямали да получават и без това смешните детски надбавки. За това ли теглите всяка година в края милиардни заеми, за да правите следващия бюджет?
    НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БАНДАТА НА ГЕРБ!!!

  2. Време му е ! Освен, че е , неграмотен и лъжец, е нагъл и в очите ни заявява, че ще стиска със зъби нокти властта.Време му е,дранголника го чака.Защото на престъпниците мястото им е там , а не във властта!

  3. Абе кой е този идиот на снимката,а премиера,че то на човек не мяза!?!?

  4. Човек, ако се вгледа малко по-внимателно в лицето му, ще открие поразителна прилика с цар Киро!? Случайно ли е това, не подсказва ли нещо, роднинска връзка ли е, може и да узнаем някой ден!

  5. Той чаша вода не е дал на баща си като е бил на легло а Ние искаме да се грижи за благото на народа и просперитета на България.

  6. Оставка – Съд – Затвор за Мутрата и обкръжението. Искаме правова държава!

  7. Какво ще дадеш бе байно?От джоба си ли ще извадиш изборите.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *