Борисов в Паника: Готвят ни нов „Костинброд“! Съдът се държи от „Комунистите“. Те са същите като ония от Народния съд! Сега искат и Главния прокурор!

„В четвъртък или петък ни готвят нов „Костинброд“. И после ще ни обвинят, че сме фалшифицирали изборите“. Това заяви в речта си в зала „Арена – Армеец“ пред 14 000 активисти на ГЕРБ премиерът и лидер на партията Бойко Борисов. В обръщението си към делегатите на генералното предизборно мероприятие на партията си Борисов пак нападна „комунистите“ и Президента. Румен Радев се превърна в мишена на Банкянския заради консултациите, които Президента по конституция е длъжен да проведе и проведе тези дни във връзка с предстоящия избор на нов Главен прокурор. Борисов обаче е на друго мнение. Той разчете тия действия на Радев като опит да овладее Главна прокуратура. „На „комунистите не им стига, че държат съдебната система, искат и Прокуратурата. А при тях няма справедливост. Съдиите им от ВКС са като на Народния съд, поясни Борисов страховете си за бъдещето на българската „демокрация“.

От тези думи на Премиера обаче стана ясно, че е силно притеснен от възможността новия Главен прокурор на България да е независим. Нещо, за което се бори Президента Радев с тези консултации. Защото ако един независим Главен прокурор съчетае усилията си с тези на един независим съд…  става твърде възможно на Баце и шайката му да им се потърси сметка за прегрешенията.

„Исках да ви се карам, но няма, защото като ви се скарам, се снишавате и ставате колебливи“, обърна се към множеството делегати на ГЕРБ министър-председателят.

„Ние сме като Кобрата – и да ни ударят, продължаваме напред“.  Така пък Борисов коментира поредицата от корупционни скандали, които през последните месеци избухват като мини и ронят имиджа на партията му буквално всяка седмица.

Лидерът на ГЕРБ на няколко пъти обърна внимание, че е необходима максимална концентрация и мобилизация за изборите.

Времето, за съжаление е хубаво, да направят този жест – да гласуват, призова тръгналите на почивка лидерът на ГЕРБ.

„Не бързайте да казвате че сме победители, 500 000 автомобила ще излязат от София през първия почивен ден следващата седмица, предупреди Борисов. И се обърна към министъра на образованието: Вълчев, направили сте неучебен ден! После посъветва съпартийците си да помолят хората да останат в къщи и да гласуват.

„Защо не направихте магистралите и метрото, скъпи опоненти“, заяви в словото си лидерът на ГЕРБ и премиер. И изреди успехите на ГЕРБ в управлението. Отчете и повишаването на доходите в новите заводи.

Веднага след тези „паметни“ думи на Борисов, на сцената в „Арена Армеец“ излезе и вторият в ГЕРБ – многоапартаментния Цветан Цветанов, който заяви:

„Имаме стабилност, имаме министър-председател Бойко Борисов. Когато бяхме в Благоевград, Кюстендил, Перник хората се интересуваха от АМ “Струма“ и тя ще бъде факт“, заяви той. Цветанов поздрави правителството за всички отделени ресурси и усилия за подкрепа на българските граждани.

„Имаме избори, които трябва да спечелим, но те ще бъдат спечелени“, каза зам.-председателят на ГЕРБ.
Цветанов благодари на всички десни съюзи и формации, с които ГЕРБ е сключила споразумение за предстоящите европейски избори.

В края на словото си Цветанов покани на сцената в зала „Армеец“ цялата листа на партията като представи всеки един от тях отделно. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Stiga s tezi putkini napadki srestu “ GERB “ !!!
    Kakvo napraviha predischnite za tazi darjava ???!!!
    Samo grabiha i nisto za naroda !!! Sega sigurno pak se krade , NO VAJNOTO E , 4E MNOGO SE I NAPRAVI ! Köravi li ste …prosti li ste …samo plüete i iskate , no na gotovo njama ot kade da dode ! Ot nebeto samo dajd pada …

    • Най-овчето изявление е, че властта може да краде, ако хвърля по някоя троха на глупаците. Като било толкова добре, Вие госпожо Венева, чий жезъл търсите в Германия? Споделете с немските си познати Вашите виждания за клептокрацията и вижте, колко широко може да се отворят очите на някой, когато кажеш нелепица.

  2. Главния прокурор без глава го иска Борисов. Никой нормален гражданин, който има глава и мисли с нея, не го иска.

  3. БОЙКО МРЪСТНИКО БЪЛГАРОУБИЕЦ МАХНИ СЕ ПРОСТАКО ОТ ЖИВОТА НА НАРОДА ТИ УБИ БЪЛГАРИЯ ПРОКЛЕТ ДА СИ СЪС ЦЯЛАТА СИ МАФИОТСКА ШАЙКА ГЕРБ НАРОДЕ ГЛАСУВАЙ МАСОВО ЗА БСП ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ БЪЛГАРИЯ И ДА СЕ СПАСИМ ОТ МАФИЯ ГЕРБ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *