Бони изхвърча първа от Брадъра, пропиля и втория шанс

Бони къдрициФолкпевицата Бони неочаквано за всички бе изгонена от Биг брадър ол старс.

Това беше доста учудващо, след като тя получи доста по-малко номинации от поморийския гларус Христо и е далеч по-дейна в Къщата, докато той само спи, сумти, или мълчи. Като една от причините за ниския вот за певицата коментиращите изтъкнаха фалшивото й поведение и двойния аршин, с който подхожда към хората. Към по-неизвестните тя беше снизходителна, или апатична, но към известните притичваше, прислугваше, нагаждаше се, а на Петя Буюклиева чак даде чисто новите си ботушки, за да прекара с тях на бунището. Дори се засили да й помага да се облече.

Когато влизаше в Къщата, Бони декларира, че всеки има право на втори шанс. Тя обаче пропиля втория си шанс почти веднага, защото беше неестествена. Беше си избрала роля, беше си подготвила стратегия и далеч по-симпатична беше предишната Бони, която фучеше, сърдеше се, тропаше с крак или плачеше, че я обиждат на етнос, отколкото сегашната – кротка, смирена, усмихната, безконфликтна и изкуствено оживена, пееща с шишета, вместо микрофон.

Най-лоша шега обаче й изигра ролята на вярна влюбена жена. Когато всички съквартиранти бяха вързани с белезници и трябваше да прекарат нощта на едно легло  с партньора си, тя се засили да спи на ръба на леглото, защото годеникът й ливенац бил ревнив и нямало да му хареса тя да е с чужд мъж на едно легло. Превземките й стигнаха дотам, че се наложи заради нея Боби Турбото да спи на земята, за да не дразнят ливанския годеник.

Щом те е пуснал в такъв формат, значи знае, че можеш да получиш много различни мисии и не би трябвало да ревнува, подхвърли Катето Евро.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/KxSFRg5CbBM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *