Ексклузивно! Бойко Борисов от Брюксел: ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ НЯМА ДА ИМА! Вижте новата схема на алчния за власт Бай Х*й! Виж Тук:

Това, че всяка заповед на  Борисов е предпоследна, го научиха вече не само кучетата в България, но и неродените бебета!
И все пак никой не си представяше, че радетелят за бързи предсрочни избори и защитник на мажоритарната система внезапно ще се изцепи от Брюксел, че парламентът не е изчерпан, избори не са нужни и може да се направи ново правителство!
Тези внезапни прозрения се появиха в главата на най-известната ни Тиква веднага след разговора с Меркел снощи. Два дни преди това Бай Х*й пръв от всички лидери в ЕС обяви, че България застава твърдо зад нови 6-месечни санкции срещу Русия. За което бе възнаграден с няколкоминутно рандеву насаме с известната желязна фрау.
Явно точно този разговор е накарал Бай Х*й да клекне и да разбере, че подкрепа от ЕС на изборите през април няма как да очаква. И че ги губи с много и завинаги от левицата. И ако ги допусне, в България ще се възцари огромната „комунистическа опасност“, която ще насочи държавата с рязък завой и с мръсна газ към Кремъл.
Така че, Танте Меркел му е наредила да спре да се цупи и му е поставила ултиматум да задържи властта в България на всяка цена, инак ще му издърпа килимчето завинаги.
Няма друго обяснение как премиерът-ветропоказател изведнъж смени курса и заяви, че сега не е време за предсрочни избори. Борисов щял да разговаря отново с реформаторите и патриотите, щял да подкрепи тяхно правителство, което да спасява България от „комунистическата опасност“ в лицето на страшния звяр БСП. Нищо, че единственото спасение, от което се нуждае сега страната е да се отърве от самия него и от неолибералното статукво на реформатори, лъжепатриоти и пр.!
Звучи повече от безумно след като премиерът в оставка се изгаври с патриотите и им каза, че никога няма да ги допусне до властта, а на реформаторите заяви, че са смешни с мераците си за мандат, сега да ги прегърне, да ги потупа по рамото и да каже: „Майтап, бе Уили, давайте да правим правителство!“.
С какви очи ще ги погледне, ще се извини ли за думите си, или те ще завъртят опашки и като истински партийни помиари ще легнат в краката му и ще изпълнят каквото им каже?
Като нищо!
Кокалът е сладък за всеки и никой, който се е добрал до него, не иска да го изпуска!
В общия хор се включи и Симеон Дянков, който днес сладкодумно увери в бързо телевизионно интервю, че България без ГЕРБ не може и всичко, което е постигнала, се дължи на ГЕРБ. И на Борисов!
И че не са ни нужни мажоритарни избори, нито пък предсрочни. А партията-държава ГЕРБ трябва да продължи да управлява!
„По-добре да вървим напред към нова коалиция. Вярвам, че ГЕРБ ще направи правилното правителство  и ще се справи с всичко.“ – мазно каза Дянков.
Всичко е ясно.
Предсрочни избори няма да има.
Оставката на Борисов трая два месеца. А той, без някога да си е тръгвал от властта, е готов да се върне в нея!
Остава въпросът как спонсорираните от Вашингтон ГЕРБ и РБ ще отиграят този нареден им отвън сценарий: Шепата реформатори ли ще изиграят ролята на обединители и спасители на нацията? Те, или въртеливите патриоти ще посочат пак Тиквата за премиер? Защото по-достоен от Борисов, подразбира се – няма!!! Или Борисов ще се скрие зад гърбовете им и ще управлява задкулисно?!
И без да сме Мишо Константинов, можем да изчислим вероятността Борисов да се самоизбере за премиер на 90 %. И да избегне риска да падне на изборите. Още повече, че така е решило неолибералното статукво в Брюксел – чиято цел е да спре лявата и патриотична вълна, която се надига в Европа и в частност – в България.
Глобалното олигархично лоби на САЩ и ЕС е решено да запази властта си на всяка цена- дори с цената на тоталитарен контрол и тероризъм!!!
От тук нататък можем да очакваме всичко! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Защо показвате постната пица? Сега ми мина апетита и ще си лягам гладен. Тоя помияр който биеше шамари на Путин и после като такъв отиде на крака в Великата страна , но го изритаха пак като такъв от там защото за една година видяха колко струва. Там помияри не търпят там хората са стойностни и знаят цената си. Жалко че няма у нас кой да го разбере. Жалко, много жалко….

  2. ХА-ХА-ХА…

    “- Хайде да видим колко НАЦИОНАЛНО-ОТГОВОРНИ са патриотите, защото без „ЗЛАТНИЯТ ИМ ПРЪСТ“ Правителство не може да има… или ще видим нова сделка на стария принцип:
    – “ЗЛАТНО КЮЛЧЕ – ЗЛАТЕН ПРЪСТ…”

    Ще питате; – А къде остават гладуващия народ, 300 лева пенсии… границата, енергетиката и загиващата ни родина…?
    (Но, Моля Ви – НЕ ЗАНИМАВАЙТЕ “ПАТРИОТИТЕ” С ГЛУПОСТИ…, пред очите им са ВЛАСТ, ПАРИ И… МНОГО ПАРИ…!!!)”
    .

  3. CKANDALNO KOMUNICTICHECKO OPRAVDAVATE CE C BOIKO PREDI NEGO KAKVO NAPRAVI CERGO MIKOV ORESHORCKI DOGANOVITE VI BRATIA ZELUVKITE NA ORLOV MOCT IMATE UCTA DA GOVORITE MILIONERCKITE CINCHETA PO 5 MANDATAV PARLAMENTA GERGOV CHOTELI PANAIR ZAMAZI PO MORETA R OVCH GECHEV ZLATEV GOZE KUPIL EDNO HOTELCHE NA CINCHETO ZA 7MILIONA TOVA CA HORATA C COZIALNITE PRIDOBIVKI GOJATA NINOVA OT PRIDOBIVKITE OTTUTUNA NEMAT KRAI

    • До Борко
      Научи се да пишеш грамотно бе, тъпанар! Всички фенове на Тиквата сте ей такива- алитерати и неграмотни уроди!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *