Богомил Бонев: Шпионският скандал с българите в Англия е повторение на Сергей Антонов

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев коментира в профила си във Фейсбук “шпионският скандал” в Обединеното кралство с нашите сънародници. По думите му той повтаря случаят със Сергей Антонов.

Припомняме, че петима наши сънародници – трима мъже и две жени бяха задържани във Великобритания през февруари. Те бяха обвинени в „заговор за събиране на информация, предназначена да бъде пряко или косвено полезна на врага с цел да се навреди на сигурността и интересите на британската държава“.

Ето и целият пост на Богомил Бонев:

„Англичаните провеждат операция по дискредитиране на България с измислен шпионски скандал. Точно повторение на ситуацията със Сергей Антонов. По стар навик. Защото въпреки формалното ни членство в западните структури, народът ни продължава да е русофилски, и защото сме удобни за жертва. Въпросните петима българи не са имали достъп до секретна информация, затова няма как да бъдат обявявани за шпиони. Обаче антибългарското правителство в София предателски мълчи. Като Надка и Костов при случая с медицинските сестри в Либия. И те мънкаха: „ами, ако е вярно“. Петимата вече са осъдени по английските медии. Тук гузно се мълчи.“

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Спомнете си:
    „Химическото оръжие“ на Садам Хюсеин
    Отравянето на Литвиненко
    Новичока на Скрипал
    и още много от списъка…
    Какъв извод се налага?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *