Биг Брадър дебне кърски прелюбодейци в Хасково

кърска любовЛюбителите на нежни ласки сред природата са заплашени от жестока глоба, ако бъдат засечени от службата за Контрол и опазване на обществения ред  в Хасково.

На тайните любовници ще бъде налагана санкция от 500 до 2000 лв като сумата зависи дали ще се констатира изхвърляне на консумативи и отпадъци сред природата. Табели с подобни предупреждения вече са монтирани  на няколко места край алеите на най-големия хасковски парк „Кенана”.

Поради липса на терен и безумните  цени на местните хотели, много младежи  и любители на извънбрачното кръшкане отиват на горски „пикници“, които често  прерастват в оргии, възмущават се мирните граждани, разхождащи се по алеите. Наистина любовниците не са налагали по асфалта, но всеки опит да се мине по пряка пътека може да ви сблъска със стенеща разсъблечена двойка. И понеже режимът в парка е затегнат, а полицията глобява всяко  МПС, паркирано  сред зелените площи, двойките са принудени да го правят на открито направо на поляните.

Лошата новина  е, че вече има нормативна база за налагане на санкции и на всичкото отгоре  е монтирано видеонаблюдение . Десетина камери разположени на възлови места около  любовните гнезденца.

Санкцията е не за самия  любовен акт, а изхвърлянето на отпадъци и консумативи извън съдовете за смет. Проблема за кръшкачите обаче е не толкова глобата, колкото видеозаписите. Те могат да попаднат в неподходящи ръце и ако не могат да докажат кой точно е хвърлил презерватив на полянката, със сигурност ще покажат кои двама са се събличали на полянката.

Записите от нелицензирани камери нямат доказателствена стойност в съда и глобата може да отпадне, но имат доста сериозна пред семейната половинка. На това разчитат  от общината за събираемостта на глобите-спипаният да прави любов ще побърза да си плати, отколкото да се съди с общината и записите да станат публични.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *