Бившият командващ силите на САЩ в Европа Бен Ходжис с Циничен призив към Украйна. (С ВИДЕО)

Бившият командващ въоръжените сили на САЩ в Европа, генерал Бен Ходжис, предложи на Киев да се поучи от Хитлер в интервю в YouTube. По думите му, Киев трябва да затегне още повече мобилизацията на цивилни за армията си и да включи в нея и жените в наборна възраст!

Ето какво казва той:

„Те ще трябва да подобрят системата си за военна повинност, за да достигнат максималния възможен брой мобилизирани. Просто в момента в Украйна се подвизават твърде много мъже и жени в наборна възраст. А в момента мястото на тези хора е в армията. А отделно, има още хиляди украинци, мъже в наборна възраст, които са се преселили да живеят в САЩ, в Германия, в Полша, Румъния…“

„Украйна трябва да подобри системата си за призоваване (в армията). Така че тези здрави, годни мъже и жени да облекат военни униформи“, добавя генералът.

Трябва да се увеличи производството на боеприпаси и оръжия в Украйна. И нещо в тази насока вече се прави. Напълно възможно е да се увеличи производството по време на война. Дори когато върху градовете ви се сипят руски ракети. Само си спомнете какво направи Германия през 1944 г.!

Производството на самолети за Луфтвафе достига своя връх през 1944 г. И то след повече от две години непрекъснати бомбардировки на германските градове от британските и американските военновъздушни сили. Германските градове бяха превърнати в руини. Но производството на самолети в Германия се увеличи.

Затова смятам, че Украйна може да увеличи производството си. Някои западни компании вече помагат в тази посока.

Думите на ген. Бен Ходжис + Сводка от Фронта на 20.12.23 г. Вижте във Видеото

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

14 коментара

  1. Украина къта обучения си резерв за отбрана на летището в Киев, оттам каймака ще търси щастие далече а за фронта необучените ще спират руската агресия. Няма ли страх ошашавения избирател няма да гласува за правилните политици на войната в другата година. Под мостовете не текат реки, с пари, и адаптация с реалноста им предстои

  2. БЕН ХОДЖИС ЗАЩО НЕ ИЗПРАТИШ ВСИЧКИ ЖЕНИ В СЕМЕИСТВОТО СИ НА ФРОНТА В УКРАИНА . ПЪК МОЖЕ И ДА СТАНЕТЕ РОДНИНИ С НЯКОЙ УКРАИНЕЦ.

  3. Ако дух нечист намери душата празна от вяра, води още седем по зли от него и заживяват с човека. Каноничните им църкви украсяват с лика св. бандера, мъчениците от небесна сотня, Богородица с джевелин. На мястото Пушкин паметника Киев постанови да има куче, герой на ВСУ наречено патрон, и вече имат цьрква на св. патрон и там нему пеят, кой не прилича на айфон, св. патрон, кой управлява тоя район, св. патрон

  4. И в крайна сметка ,защо украинците да се бият с братята си? За вас? Тези ,които мечтаете за собственст върху целия свят!! Е,вече няма да стане!

  5. Здрави и прави и като отидат в армията стават умрели и сакати и резервни части за богаташите. Интересно защо сравненията са винаги с фашистка Германия. Тези евроатлантически генералинямат ли си друг пример, а сравнява с Луфтвафе. Това ли са му идолите?

  6. Е да де, ама тоя идиот – т.н. генерал Бен Ходжис, защо не припомни на украинците резултатите от Втората световна. Ма били увеличили производството на самолети. Е и…?До скоро, доста наивно, имах по- високо мнение за човечеството като цяло.Май, ние човеците сме най- калпавия вид в природата.

  7. Генерал Нещастнико,отивай.ти в Украйна,но вземи и нашите 240 тъпанари,та да дадете пример! Всичко ще ви се върне,нещастни боклуци! ПУТИН .ВИ РАЗМАЗВА! ЖАЛКО ЗА УКРАИНСКИТЕ ДЕЦА,НО ВИЕ ИМ ПРОМИХТЕ МЗЪЦИТЕ,КУПИХТЕ ГИ,И ГИ ИЗПРАЩАТЕ НА СИГУРНА СМЪРТ! ВИЕ СТЕ ЧУДОВИЩА! СЛАВА НА РУСИЯ! СЛАВА НА РУСКАТА ОСВОБОДИТЕЛНА АРМИЯ! ДА ЖИВЕЕ ДОКТОР ПУТИН! БОЙКОО,НЕ СТОЙ ПОД МАГНОЛИЯТА,АМИ ДИРИ КУЧЕ,ЧЕ ЩЕ ТИ ТРЯБВА!!! ЮДА МРЪСЕН,ИСКАРИОТСКИ! ТИ СИ НАЙ ГОЛЯМОТО ЗЛО ЗА БЪЛГАРИЯ! ТИ,И ПОМИЯРИТЕ,ДЕТО ДЖАФКАТ СЛЕД ТЕБЕ! ПРОКЛЕТ ДА СИ!?!

  8. Г-н генерал Бен Ходжис добре познава историята на втората световна и победителат в нея Сталин, роден на днешна дата, и неговите мисли от 28 януари 1945
    Светът се на две враждебни части демократическа и фашистка. Съветският съюз се възползва от това, за да бие най опасната за славянството Германия. Но след смазването на Германия опасността от война [нападение] ще продължава да съществува
    Идеята за включването на Турция в някаква си Балканска федерация (авансирана от Англия) e нелепа. Никога балканските народи, които са били под турско иго, не ще се съгласят Турция по един или друг начин да засили своето влияние на Балканите. Ако Турция (по внушение) би се опитала да се намеси със сила, то тя трябва да бъде отблъсната със сила. Турция няма място на Балканите.

  9. Сатанински жертвоприношения!
    Скоро ще посетите господаря си в ада!
    Всички!
    И тукашните ви сатанисти ще ви съпроводят!
    Както се изрази полк. Марков: или ще бъдат в затвор доживот, или ще бъдат убити!
    И- малко ще им е!

  10. Ами те доста точно следват Хитлер. И естествено ще свършат като него.
    А осле следва поредният Нюрнбергски процес, на който ще бъдат съдени ъроди като това генералче.
    Тогава куршумът ще е милост за тях. разстрелват се войници, а предателите ги бесят.

  11. Ходжис ли си ходжа ли си незная но накрая ще кацнете на килимчето пред баба Меца и ще подпишете това което тя иска.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *