Безработната Кака Лара си купи тузарски апартамент за 200 бона! Откъде са й парите? Виж тук:

Кака Лара се е е нанесла в ново жилище в края на отминалата година, сама се похвали тя в предаването „Дом за всеки“, като разходи водещия по всички стаи, натъпкани с нови, красиви и приказно- причудливи мебели.

Безработната водеща на детски предавания вложила в имота, който е на пъпа на София доста пари. „Взех една дупка. Дори нямаше баня и тоалетна. Сама си ги направих“, призна тя. Реконструкцията на „дупката“ била толкова голяма и скъпа, че почти се изравнила с цената на имота. Дори се наложило да се променят архитектурните планове, но безработната Кака не се спряла пред нищо.

Сега жилището има две врати и едната води към кокетен затворен вътрешен двор, в който може да се направи красив кът с шезлонги, маса, барче и морава и цветя за летните гости. Въпреки студа, Лара вече е започнала да подготвя тайното си място за клюки с приятелки. Пустее и предният двор на къщенцето, който също може да стане много кокетен.

Мнозина се питат откъде е намерила толкова средства Каката, че да ги вложи в суперимот в центъра на столицата. Хонорарът й в Брадъра беше 50 хиляди лева, които пари не са й стигнали да купи дори двора.

Дали е теглила ипотечен кредит, или е получила мощно приятелско рамо, не е ясно, пък и тя мълчи и не издава.

Единствено твърди, че вече не иска да е водеща и категорично не й се занимавало с телевизия.

„Ако ще правя нещо, искам да е зад кадър и аз да командвам другите, а не те мен“, признава колоритната детска водеща, която явно се кани да режисира свое собствено предаване за малчугани.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Понякога плащам и по 300 лева за да изчукам някой в гъза.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *