Бащата на арестуваната ЛиЛана Изригна срещу Управляващата Хунта ГЕРБ!

Известният д-р Христо Деянов, баща на арестуваната и репресирана от хунтата на ГЕРБ Лиляна Деянова – Лилана, изригна срещу хунтата на ГЕРБ в профила си във фейсбук. А коментарът му бе подкрепен от десетки хиляди българи. Skandalno.net ви представя целия вълнуващ текст на д-р Деянов без редакторска намеса. Виж тук:

„Боже, прости им, те не знаят що вършат”! Ето най-голямата престъпничка на държавата – моята дъщеря, една 48 килограмова млада жена, на която властта на хунтата ГЕРБ с нейната маша „специализираната прокуратура” постави белезници и върна в ареста. Едно от обвиненията към дъщеря ми Лили е, че е заплашвала служители на АПИ /Агенция пътна инфраструктура/ с искането си за тяхната оставка заради извършени от тях нарушения!… По тази логика трябва да повдигнат обвинение на половината български народ /милиони български граждани/, защото системно искат оставката на министър-председателя Борисов…

А това че с нейния съдружник Мартин помогнаха да се спре изтичането на данни от НАП и получиха благодарности лично от Борисов, а това че бяха наградени лично от президента на България с най-високата награда за иновации „Джон Атанасов”, а това че са образовани и умни млади хора, които създадоха иновативни програми за подобрение на инфраструктурата в общините с над 250 000 последователи? А това, че и двете ми деца са живели винаги в културна, хуманна и цивилизована среда…, всички тези неща за специализираната прокуратура и спец. апелативния съд нямат никакво значение. Важното е да има хляб и зрелища и да се пълнят килиите с „престъпници”, за да се докараме пред Европа и Белия дом, колко сме дейни и какви борци сме срещу престъпността. Щях да им повярвам, ако досега бяха вкарали в затвора не някакви си заместник министри, а политици на най-високо ниво.

Д-р Христо Деанов с децата си Лиляна и Александър. Припомняме, че Алекс също бе задържан в следствения арест по обвинението, че е бил „помагач в организирана престъпна група, водена от сестра му“ .

А това, че убийци, изнасилвачи, наркобарони, измамници, крадци на милиарди лева и евра, както и куп други извършители на огромни престъпления са на свобода, за тях няма значение! Защо няма никакви обвинения на специализираната прокуратура към хората със сараи, лидери на партии с къщи за гости, тецове, фалшификатори на паспорти, незаконно строителство, приватизирани заводи, язовири, гори и т.н. и тн. за изчезналите милиарди евра? Къде е справедливостта, питам главния прокурор? Важното е „ЛиЛана” да е с белезници и да става шоу, а злите хора да потриват злорадо ръчички и да се кефят на нашето нещастие! Даже манипулативните медии на един омразен на целия български народ медиен бос нямат доблестта да и напишат истинското име, а използват иронично артистичен псевдоним, който от 10 години не е актуален, защото Лили отдавна не се занимава с музика!

До нас достигна информация, че докато Лили е пледирала своята защитна реч, председателят на специализирания апелативен съд Ушев, не е имал доблестта да я погледне в очите, а е гледал надолу, защото вероятно и той вътрешно е убеден, че това е един скалъпен поръчков процес и че такъв човек като Лили не е справедливо и не трябва да е в затвора. Там е място за истински бандити, убийци и престъпници!

На всички тези човечета, отговорни за злото, което се случва на моето семейство ще им кажа да не злорадстват и да не примират от кеф на нашето нещастие, защото животът е един кръговрат и винаги, когато някой направи нещо лошо и зло, съдбата непременно някога му връща с обратен десетократно по силен и неотразим мощен удар не само на него, но и на най-близките му хора, за да го заболи още повече! Това е основен закон в природата и в социологията!

Д-р Христо Деянов

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. ПУСНЕТЕ НЕВИННАТА ЛИЛИ ГОСПОД ДА ВИ НАКАЖЕ С НАЙ ЖЕСТОКОТО ВЪЗМЕЗДИЕ КАСКЕТ ТАЛИБАН ГЕШЕВ НЯМА ДА ТИ СЕ РАЗМИНЕ

  2. Обявените от хунтата „добри намерения“ са като тюлено перде и зад тях прозират злоба, дива алчност и неприкрита надменност. Всички съдилища са заменени от някакъв сталинистки трибунал, а в системата на обвинение се разхожда някакъв Химлер с каскет, който на всичко отгоре сякаш гордо се самоотъждествява с един свой съименник от миналото, известен с доста лоша слава у народа.
    Не коментирам обвиненията, тях първо трябва да ги докажат, но останалите „зрелищни“ събития, медийни арести, хвалби, недомислени или напълно измислени мерки за неотклонение и прочие бутания в тъмен коридор, с нищо не допринасят за увеличение авторитета на държавата. Представям си как се смеят на този цирк, тези наши партньори от ЕС, които са излезли вече от първоначалният културен шок.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *