БАЙ Х*Й ИЗРИГНА от Брюксел: РУСИЯ СЪВСЕМ СЕ РАЗПИЩОЛИ! АКО НЕ СЕ КРОТНЕ – САНКЦИИ! Виж Тук:

boiko1С наближаването на президентските избори, големите новинарски сайтове все повече се пълнят с журналистическа плява. И то не за друго, а за отклоняване на общественото внимание от сриващия се рейтинг на политико-мафиотското злокачествено образувание ГЕРБ!

Тази миска не може да зачене, другата я оставил любовника й, третата някой не я поздравил за ЧРД, на четвърта пращат заплашителни писма… Кой момък е ученическата любов на Кристалина Георгиева, коя е любимата постна манджа на Бойко Борисов…

Но въпреки пороя от официозни силиконови новини на платените от ГЕРБ медии, някак плахо и срамежливо вчера се прокрадна едно шокиращо изявление на Бойко Борисов!

Банкянският бодигард проговори… Но не в България, а в Брюксел. Още при пристигането си за заседанието на Европейския съвет, Борисов изля сърцето си. Човешкият живот бил най-важен и бомбардировките над Алепо трябвало да спрат. Русия да ги спре веднага!  Иначе – санкции!

Не за друго, а защото, според Бай Ганьо Борисов, били заплашени „ценностите“. Кои ценности, са заплашени от „страшната“ Русия, пожарникарят не уточни.

А това, че западната половина на град Алепо и неговото население са в клещите на безпощадни главорези – ислямисти, които заплашват и сирийците, и европейците и целия свят…Това не касае Борисов и за него не трябва да се говори.

(Нека да уточним, че в момента в окупираната от ИД западна половина на Алепо живеят едва 100 хил. души, а в Източната, която е под контрола на Асад – те са 2 млн. Причината за дисбаланса е, че близо 1 млн. бежанци от западните квартали са отишли да търсят закрила при Асад. И ние питаме: Дали окупиралите западно Алепо главорези са Опозиционна армия, както ги зове Запада или най-обикновени джихадисти. Населението на Алепо се спасява от тях и отива при Асад – следователно са терористи. И руснаците задължително трябва да продължат да ги бомбардират.)

На Европейския съвет трябва да се говори само срещу „лошата“ Русия.

Американците, обаче, може да си летят и да бомбардират. Те са от „добрите“.

И  янките бомбардират на поразия. Сега изсипват хиляди тонове бомби над иракския град Мосул, като разрушават едно към гьотере цели жилищни квартали, приюти и болници. Борисов споменава ли нещо за това?  НЕ! Понеже там, човешкият живот не е ценен.

Днес животът е ценен само в Алепо. А утре…утре ще е ценен, само където кажат американците.

Ето такива „ценности“, светът нарича фалшиви и лицемерни. Във висша степен.

Когато „добрите“ американци бомбиха  болници, училища и сватби, когато нападаха хуманитарни конвои, когато сипеха огън и бомби върху главите на правителствените сирийски войници, сражаващи се с терористите, когато кървави джихадисти, обучавани от американски инстуктори, колеха и режеха главите на мъже, жени и деца…

Тогава съвестта на нашия Бай Х*й мълчеше! А самият той се криеше някъде или отиваше ту при авера си Ердоган, който иска да вземе половината територия на България, ту при френдовете си в Брюксел и Вашингтон, които пък искат да ни затрият съвсем.

Там нашият премиер намира утешение. Защото приятели в България, той няма.

Тъжно и страшно е, когато човек направи толкова злини на своя народ, че хората се отрекат от него. Тогава, за компенсация, злодеят търси други приятели.

Но да търсиш приятели сред англосаксонските колониални бюрократи, които те използват като назначен латино диктатор и после с погнуса те захвърлят в някое улично кошче… Ето това е наистина тъжно. И наистина страшно. За Борисов! Защото ще свърши като другия голям продажник в историята българска – Стоян Ганев, дето навремето обяви, война на Съветския съюз.

Но на лъжата, краката винаги са къси. И истината винаги излиза наяве.

Така е и с Бай Х*й Борисов. Той лъга – маза, че искал да си сътрудничим с Русия, ама руснаците не искали. Лъга, че искал Южен поток, но Газпром не давал…

И понеже Плевнелиев, (зад чийто ястребски хъс Борисов дълго се кри) вече се изчерпа и народа не само не му вярва, а открито го презира, се наложи самият премиер да излезе от „нелегалност“. И да заяви пред целия свят, че той, Борисов, иска санкции срещу Русия.

Чак ЕСесовските чиновници, се уплашиха от дръзката и мащабна глупост на Бодигарда. На заседанието на Европейския съвет в Брюксел, те дори не посмяха да произнесат фразата „санкции срещу Русия“, защото веднага си представиха стотиците милиарди евро, които изтичат от джобовете им…

Но смелият пожарникар безотговорно ръси закани срещу Руската федерация. Защото неговите милиарди са гарантирани. От ГЕРБ, който опоска България.

С малоумното си изказване в Брюксел Борисов без да ще издаде и една зорко пазена до момента тайна:

Стана ясно, че Плевнелиев не е говорил срещу Русия по своя воля!

Говорил е по заповед на Борисов. Години наред „бабаитът“ от Банкя, се криеше зад крехките плещи на Роско и се оправдаваше, че видите ли, той, Борисов, не искал да се говори лошо за Русия, ама на, Плевнелиев бил лош, той излязъл от контрол и едва ли не искал да свали Борисов и да заеме мястото му…

Оказа се, че няма нищо подобно. На Борисов му е заповядано от ЕК да злослови срещу Русия. И за да не го прави лично насред русофилска България, той използва клетия Роско като маша и миндил! Но сега Борисов се оля до такава степен, че, ЕДИНСТВЕН от държавниците в целия Европейски съюз, писка санкции срещу Русия. Така маската му на загрижен за народа управник се спихна и падна.

А когато маските паднат, и Борисовците мълчат!

Но какво от това? България се е сурнала към „светлото“ си капиталистическо бъдеще. Миските, мутрите, гърлите, сутеньорите, манекенките и танцьорките на пилон, са на върха на обществената йерархия…

И няколко стотин души прибират печалбата от робския труд на милиони българи.

Ценностите са преобърнати.

Държавата боледува!

Трябва да разкъсаме задушаващата прегръдка на олигархията от ГЕРБ.

За да има България бъдеще! Ще има! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Никой няма права да говори подобни неща от името на българският народ без да е упълномощен за това.Докога банкянското говедо ще продължава да злепоставя страната ни?

  2. Този глупак изобщо няма идея какво се случва в Алепо. Борисов е обида за всички български пожарникари, макар да имам съмнения, че той едва ли някога е работил като такъв или че има мозък да се справя в такива ситуации, когато пазиш колегите си. По-скоро е носил Тато на ръце и му е прислугвал в кенефа, а след това от посолството на улица Козяк са решили, че е перфектният пън, който да поставят на чело на държавата ни. Трябва да изкореним всички такива гнили пънове и да забраним партиите в Родината си. Аман от комуноидни дебили вече цели 70 години. Сега бездарното потомство на бившите комунисти ни „управляват“ с едничката цел да ни съсипят народа и държавата.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *