Арестович: Трагедията на Украйна е, че заложихме на грешната страна, в лагера на губещите сме (С ВИДЕО)

Бившият съветник на Зеленски Алексий Арестович продължава да критикува остро ръководството на Украйна. Този път той заяви директно, че украинците са избрали грешната страна.

„Знаете ли коя е най-голямата ни трагедия? Мисля, че в световния конфликт между глобалистите и реалистите ние заложихме на грешната страна. В момента проливаме кръвта си за да спечелим правото да ни приемат в коалицията на губещите“, каза Арестович в интервю, публикувано в YouTube канала му.

„Гледах посещението на германския президент в Катар, където местните власти „забравиха“ да го посрещнат. В продължение на 30 минути той стоя самотен в кацналия си самолет на летището, докато властите в Катар накрая не скалъпиха някакво крайно семпло посрещане от няма и къде“, заяви Арестович. Той посочи случка от преди четири дни с президента на Германия, който кацна в Катар, но никой не дойде да го посрещне в продължение на половин час.

Украинецът продължи с критиката си: „А говорят, че Путин бил изолиран на международната сцена. В Катар на същия му направиха конен парад, а днес в ОАЕ го посрещнаха с 5 самолета, които очертаха в небето руското знаме, гвардейци стреляха и камили танцуваха заради руския президент.“

„Защо Путин, който уж е ужасно изолиран, говори пред Г-20 и на всички други международни форуми, след като е дипломатически изолиран? И сега списание „Тайм“ го постави в списъка си за „Личност на годината“. Сериозно обмислят той да спечели“, каза Арестович. Вчера американското списание публикува списък с девет номинации, сред които и руският президент. Миналата година наградата отиде при Зеленски, а тази година Путин е номиниран за нея.

„Това е само списание, ще кажат някои. Но списание, което е рупор на Белия дом. Тогава за каква ш*бана война, за каква демокрация, за какви ценности говорим? Не мислите ли, че сме в грешната компания? Започвам да мисля така“, каза Арестович.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Кои сме ние?
    Българите?
    Кръвно и родово сме свързани с русите.
    И… русите винаги, винаги, винаги- идват за своите!
    Ние сме им дали християнството- те го знаят.
    Ние сме един род и кръв с тях- те го знаят!
    И те- винаги, идват за своите!
    Винаги!

  2. Вие украинците си платихте авансово за западнта демоккрация, като ние бьлгарите за самолети на чертеж!

  3. А, бе защо не повторим НАРОДНИЯ СЪД за „сглобката“ и разстрела в последствие? Колко хубава ще бъде България след това. Тука си спомням Смирненски:
    И в тия тихи зимни вечери
    на всеки столичен фенер
    с наслада бих видял обесени
    по някой и друг кожодер.

    А кожодерите на хранилка на посолствоТО са много. Дали ще стигнат фенерите на София или ще трябва да бъдат бесени в цяла България?

  4. usрайна загуби още когатоповярва на краварите и позволи те да и пробутат евреин-клоун-наркоман за „президент“. Това беше първата стъпка тя да стане БИВША УКРАЙНА.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *