Арестович: Зеленски е един Изоставен от всички Диктатор, който броди в бункера и Истерично Крещи за незабавна Победа, която не е в състояние да постигне

Алексей Арестович, Фейсбук

Алексей Арестович с коментар на статията за Зеленски, написана от журналиста Саймън Шустер в „Тайм“

Отначало някой се държи като диктатор и вместо да следва нормалния път на ускорено развитие, избира стагнацията. След това някой развъжда масова корупция. След това някой развъжда омраза към всяко мнение, което се различава от неговото.А после – година и половина по-късно – идва есента, както в отношенията със Запада, така и със собствения народ. И независимо колко силно отричаш реалността, не можеш да се отдалечиш от нея.

Един от етапите на отричане на реалността е опитът да обвиниш проклетия Шустер за всичко. Вместо да погледнеш в очите.

Статията в „Тайм“ показва неприятен и далечно познат образ: Един изоставен от всички диктатор, който броди в дъното на бункера в нежелание да се изправи пред реалността и истерично крещи за незабавна победа, която не е в състояние да постигне.

Корицата на „Тайм“ със Зеленски

Авторитарен тип, чието обкръжение се страхува да му каже истината. Не, това не е директен паралел с Хитлер. Говорил съм със Саймън лично няколко пъти, той никога не би направил такъв паралел. Но той е брилянтен артист и е уловил момента на истината ясно: Не става дума за паралели, става дума за модели. Всички диктатори, откъснали се (в името на своите фантазии) от реалността, свършват еднакво.

Тази статия осъжда Зеленски на самота и на съд от историята – самота, за която няма кого да порицае, освен себе си.

Две корици с разлика от година и половина помежду им:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Етнобилдинг, Украина без руснаци, за само автохтонни, напримерно България без българи, а само с европейци, желателно от размесени бракове деца, които доживотно не определят Родина. Проблем са на Европа, никой бадева не иска да ги храни и засират всичко де се поевят

  2. Не е виновен, само Зеленски!!! Той е най-малко виновен, от виновните!!! Зеленски е кукла на конци, не се заблуждавайте!!!

  3. Той и фюрера Хитлер така крещеше в бункера когато руснаците бяха вече в Берлин, но… му мина. И на тоя ще му мине. Защо ли се пребоядиса в черни дрехи?

  4. Ами тогава да започнем обезпаразитяването на БИВША украйна от него. След това да продължим с господарите му.

  5. Гледах стари кадри, как нацистите(немците) по особено жесток начин убиват руснаците, които вече са победили и са в Берлин, изключително грозни кадри с разкъсани тела на нищо неподозиращи руснаци, гледах стари снимки и кадри от ПСВ и ВСВ, няма да разказвам за жестокостите и за психопатите, които извършваха тези престъпления, но разберете, нацизма е зло, зло, зло. И не доумявам , как така, след ВСВ, много от престъпниците, вместо да бъдат осъдени, им е дадена най-висша власт по етажите на властта в различни държави и организации, недоумявам и не го разбирам, какво очаквате от такива хора и тяхната русофобска пропаганда? Какво? Какво, ако не престъпления срещу хората?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *