Антония Петрова бръмчи с млад баровец в Барселона само за да дразни Бередин! Виж Тук:

Антония Петрова терасаАнтония Петрова избяга в Барселона, докато утихне огромният медиен интерес към развода й с руския милионер Бередин и журналистите си намерят друга занимавка.

Разглезената миска не се е бръкнала сама за почивката – разходите са поети от новото й гадже, което е обвито в пълна мистерия, понеже тя не желае да го покаже. А не желае, тъй като ще даде коз в ръцете на Александър Бередин, с когото в момента водят бракоразводни дела на територията на две държави.

Мъжът е зорко варден от папараци и единственото, което е известно за него е, че е доста по-млад от руснака и достатъчно заможен, щом като стоя с любимата си цял месец в Гърция, а сега пък двамата са се преместили в Испания.

И понеже все пак за перничанката е неприсъщо да се крие и тъне в забрава, тя от време на време пуска в социалната мрежа снимки и клипчета от Барселона. Но кой държи фотоапарата и камерата, пред които се кекерчи Тоца, остава пълна загадка. Със сигурност е същият човек, който преди месец я снима полугола  на балкона в елитен гръцки хотел.

Антония даже  намекна, че се готви и за нова сватба, което явно е вбесило бившия й.

Наскоро Александър пусна клип, в който се весели с приятели в пълен разкош и така  й намекна, колко е изгубила, като го е зарязала.

Миската  не пропусна да му го върне, намеквайки му, че новото й тайно гадже също не е бедно и има пари да я води напред-назад и да й угажда. .

„Страхотно е да си в компанията на любим човек на красиво място с любимата си храна и прекрасните усещания”, написа  блондинката в профила си.

Идилията разваля само Александър, който  все още се инати и не иска да подпише документите за развода, надявайки се, че жена му отново ще се върне при него.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/uicopGJltlU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *