Анимационните ПП-Герои на ПосолствоТО са натирени в ъгъла. Без значение от причината, това е лъч надежда за България. В неделя всички пред урните, за да дочупим Евро-Атлантическата сглобка!

АВТОРЪТ СИМЕОН МИЛАНОВ

Най-сетне има лъч надежда за България! Готвеха ни избори по сценария на САЩ 2020 година, за които няма да дълбая – всички знаем и помним. Дали „силите на статуквото“ нанасят удар срещу групировката ППДБ заради своите конюктурни интереси? Възможно. Дали това в този случай е от полза на българския народ? Без никакво съмнение! Няма да коментирам подскачащите полезни…. симпатизанти на ППДБ – те са ясни, няма какво да искаме от хора, които десет години скачат срещу Б. Борисов и Д. Пеевски, а после „изпират“ единия и правят другия фактически премиер. Но ще коментирам ръководството на тази групировка. Въпросните хора мислеха, че могат най-нагло да лъжат българския народ в очите, да му се подиграват и да го мачкат, и да им се размине с това. Очевидно е, че ще сгрешат. Сега в паниката си отново се опитват да попречат на решението на ЦИК и отново да погазят закона (както погазиха волята на суверена по въпроса за референдума за еврото и закона по въпроса с двойното гражданство лицето Кирил Петков). Опитват се да извършат държавен преврат, който само по своята технология се различава от известния нам преврат от 19 май 1934 година. Но има една съществена разлика.

Работата е там, че нито анимационните злодеи на посолствоТО Кирчо и Кокорчо, нито самоназначилия се за академик Н. Денков, нито тъмночервения антикомунист Христо Иванов, нито още по-тъмночервения ДС антикомунист Васил Терзиев, имат и една десета от качествата на професионалните превратаджии Кимон Георгиев и полк. Дамян Велчев. Когато едно време „Звено“ и военните около тях са правели преврата от 19 май, те са действали смело, решително, безкомпромисно и така, както са вярвали, че е правилно за България. Прави или не, но техните мотиви не са били да усвояват пари или да получат потупване по рамото от някое посолство. Мотивите им са били да дадат на България една „творческа“ власт, която да е по-стабилна, градивна и решителна. Дали са успели и дали са били прави, е друг въпрос.

А сглобкаджиите действат панически, нелепо и карикатурно. И точно тези им нелепи и панически действия ще покажат и на най-заспалите в България, че групировката ППДБ се опитва да деконструира държавността. Единственият надежден отпор срещу опита им за преврат, е целокупният народ да излезе масово утре на изборите и да вдигне така активността, че да не знаят от къде им е дошло! Само това мога да ви призова, приятели – не берете гъби, а гласувайте! Оттам насетне, ясно е, че изключая колцентраджийските хунвейбини и трима реститути на кръст, никой нормален българин, който милее за Отечеството ни, няма да подкрепи най-големите врагове, които България е имала в цялата си история! Именно заради това високата избирателна активност ще ни спаси. Нека в понеделник, когато се събудим, да имаме увереността, че кошмарът на последните месеци остава в миналото!

Анимационните ПП-Герои на ПосолствоТО са натирени в ъгъла. Без значение от причината, това е лъч надежда за България. В неделя всички пред урните, за да дочупим Евро-Атлантическата сглобка!

PS: Снимката е шаржирана, но добре илюстрира какви ненадминати анимационни злодеи са Кирчо и Кокорчо.

PS2: Сравнете лицата на днешните превратаджии горе с тези на някогашните превратаджии от 1934 г. и открийте разликите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Гласувайте за дУпИсЕ, ППДБЛГБТ+–, ГРОБ, БСП и леваците, за са станем по-бързо част от турция!

  2. Ще излезем!
    Аз ще гласувам!
    Добавям: зоопаркът е подписал закони, според които след 2025 българските земи стават сибственост на чужди(сетете се чии) компании.
    За тази цел трябва да приемат еврото.
    Що се отнася до плювачите, използващи постоянно термина “парапитеци”- ми излез поведи маймунарника и докажи теорията на Дарвин.
    Сега сериозно- крайно време е за решения, вместо да използваме нета за отдушник на напрежението.
    Будните човеци-само напред!
    Няма връщане! Не бойте се!
    Той е с нас!

    • БЪЛГАРИЯ Е ЗАГУБИЛА ОТ ПРОМЯНАТА НА ЗАКОНА ЗА ПРОДАЖБА
      НА ЗЕМИ НА ЧУЖДИ ГРАЖДАНИ ПРОМЕНЕН ОТ ГЕРБ ОТ ПЪРВИЯТ ИМ МАНДАТ.
      ВСИЧКО ПРОДАДЕНО Е НА ТУЕЦИЯ И ИЗРАЕЛ.

  3. Ако някой си мисли, че от гласуването му зависи дали ще стане част от Турция- определено не е в час.

  4. Няма да бъдем част от Турция!
    Много по- зле- за които са схванали.
    Но- няма да им се получи.
    Удавникът може да бъде спасен само с активното съдействие на давещия се.
    Тук никакви “политически партии” нямат участие.
    Само Бог и православието.
    Написано от един “парапитек”.
    Знам, че не вярвате.
    Но ще видите.

  5. По света няма нито един народ, който да мрази родината си като българският.
    Поколения наред живее по законите на сатаната и очаква Бог да го спаси……

    • Лъже, кражби, измами, убийства, национални предателства …….. нищо не спира „умният и обичащ“ България „човек“ да гласува за кирчококорчовци и мутрюпръстове…… вече 35 г.

  6. РЕЧ НА Алън Фостър Дълес, главен шеф ЦРУ, ПРИ НАГРАЖДАВАНЕТО НА ВИСШИ ОФИЦЕРИ ОТ АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ, УЧАСТНИЦИ ВЪВ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА2

    Ще свърши войната. Всичко някак си ще улегне, ще се утаи и уреди. И ние ще хвърлим всичките сили, всичкото зло на САЩ, цялата материална сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическите страни. Човешкият мозък, съзнанието е приспособено към промяна. Посявайки там хаос, ние незабелязано ще заменим човешките ценности с фалшиви, в които да вярват. Как?

    Ние ще намерим наши единомишленици, наши съюзници и помощници в самата Русия. Епизод по епизод ще се разиграва грандиозна по своя мащаб трагедия към гибелта на най-непокорния народ на земята, окончателното необратимо угасване на неговото самосъзнание.

    От литературата и изкуството ние например постепенно ще изтръгнем тяхната социална същност, ще отучим художниците, ще им отнемем желанието да се занимават с изобразяване, с изследване на тези процеси, които се извършват в глъбините на народните маси. Литературата, театрите, киното ще изобретяват и прославят най-ниските човешки чувства и страсти. Ние по всякакъв начин ще поддържаме и издигаме така наречените художници, които ще започнат да насаждат и втълпяват в човешкото съзнание култ към секса, насилието, садизма и предателството с една дума, каквато и да е безнравственост.

    В управлението на държавата ще създадем хаос и бъркотия. Незабелязано, но активно и постоянно ние ще съдействаме за безпринципността на чиновниците, рушветчийството, всичко, което води до онова, им скимне да правят. Бюрократизмът и недобросъвестната работа ще бъдат издигнати в добродетел. Честността и почтеността ще се осмиват и ще станат никому ненужни, ще се превърнат в отживелица на миналото.

    Простащината и наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинският страх на един от друг, предателството, безсрамието, национализмът и враждебността между народите, най-вече враждебността и омразата към руския народ всичко това най-ловко и незабелязано ще култивираме и то ще разцъфне с кичести цветове.

    Само малцина, малко хора ще се досещат или даже ще разберат какво става. Но такива хора ние ще поставим в безпомощно положение, ще ги превърнем в посмешище, ще намерим начин да ги оклеветим и да ги обявим за измет на обществото. Ще изтръгнем духовните корени на болшевизма, ще опошляваме и унищожаваме основите на родната нравственост. По този начин ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и ще отстраняваме ленинския фанатизъм. Ние ще се занимаваме с хората още от детските и юношеските им години. Главният залог ще бъде върху младежта. Ще започнем да я разлагаме, развращаваме, да я лишаваме от чест. От младежите ще направим циници, вулгарни хора, простаци, космополити. Ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Ето това ние ще направим.
    Всичко това ще извършим под девиза:“ Защита на правата на човека и гражданските му свободи…“

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *