Андрей Слабаков Призова за Революция: Вдигай се народе български – ДА ИЗМЕТЕМ НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ от Парламента! Виж Тук:

„Спри да спиш, народе! Събуди се! – призова актьорът Андрей Слабаков.

Скача токът, скача парното, скача природният газ, а ние мълчим. Политиците ни си правят каквото си поискат, а ние се държим все едно нищо не е станало. И затова ни се случва всичко това и ще продължава да се случва.

Ние сме малък, но за сметка на това много прост народ. Не искам да обидя българите, но е факт. И поговорките ни са такива: „Преклонена главица сабя не я сече!“. Само че колкото повече я прекланяме пустата му глава, толкова по-яростно ни я секат. И никой не се сеща, че поговорката не е вярна.

Не е случайно, че  на протестите преди дни пред КЕВР стояха  само стотина души и сал един седна на релсите.

Останалите си останаха вкъщи. Скрити, гледащи сеир, чакащи някой друг да им свърши работата.

Аз разбирам – газът скочил с 30 процента… Но само у нас! В световен мащаб няма никакво увеличение. Излизат сума ти икономисти по телевизията и никой не дава смислено обяснение защо е така. Щефът на КЕВР Иван Иванов приказва, приказва и нищо не се разбра от приказките му.

Политиците до един се крият и се оправдават, че КЕВР  била надпартийна структура и не можели да я командват. Хайде де! Че тя от космоса ли е паднала, самоназначила ли се е, как така никой не може да й държи сметка? Нали политиците я назначават, не я избираме с референдум? – пита ядосаният актьор и общественик.

Моето мнение обаче е друго. Политиците до един са в комбина и печелят от увеличението на всичко. Дали са „Софийска вода“ на концесия  на чужденци- не зная срещу колко пари и всички плащаме колкото ни кажат. На нас война не ни трябва. Спират водата на София за една седмица и сме се предали доброволно.

Дали са ни ТЕЦ-овете и ВЕЦ-овете, чужди фирми ни събират сметките за тока. Сложили са сума ти фирми – посредници по веригата за внос на газ. Защо не ги махнат? Защо не им поискат сметка? ​

Имаме политици, които са абсолютни подлоги на чужди правителства и са пълни боклуци като хора и като морал. Едни гледат на запад, други на изток. За мен това са национални предатели. И трябва да ги изметем!

А от „Топлофикация“ всички трябва да бъдат арестувани и пратени в затвора. Защо не проверят банковите сметки и имуществото на шефовете? Защото всеки  е свързан с някой политик, с някоя партия!

Никъде по света няма такова нещо – да имаш празен апартамент, да не го ползваш, но да плащаш, защото през него минавали тръби. Навсякъде се плаща ползваната енергия. В цял свят. Само тук подаваната от ТЕЦ-а.

Политиците ни са продали България. Един ТЕЦ-овете, друг мините, трети златото, четвърти водата, пети сметките за тока, които непрекъснато се надписват, особено след като започнаха да ги отчитат електронно.

Но ние търпим.

Сега заради газа, ще поскъпне всичко. Ще продължаваме ли безропотно да плащаме? И с какво, след като ни излъгаха, че ще увеличат пенсиите и заплатите?

Народът трябва да се събуди. И да постави ясни условия на депутатите. Или да работят за България, или да се махат. Не ме интересува чие е правителството. Протестирал съм и срещу леви, и срещу десни, когато каузата е правилна.

А каузата е едно – България и оцеляването ни.

И понеже трудно оцеляваме, този път протести ще има!

Ако не намалят цените на газа и тока, хората ще излязат.

Ще застанат пред парламента и ще изметат хрантутениците оттам.

Аз пръв ще ги подкрепя!

В България трябва да има поне малка социална справедливост.

В момента има само политическа наглост и тя продължава.

Събудете се, хора, не виждате ли, че се опитват да ни досмачкат и унищожат, призова актьорът.

Ще го чуе ли някой?

Или ще спим, докато изпаднем в кома и България не бъде доразпродадена до последната керемида!

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

22 коментара

  1. От преди 2000г. пиша това което пише сега моя съименик Андрей Слабаков. подрепям изцяло неговите мисли и дано се събуди тоз народ!

  2. давай народе не се страхувай!!! НЕ МОГАТ ДА НИ ИЗБИЯТ ВСИЧКИ АКО СМЕ ЗАЕДНО,но яко сме малцина по лека ,лека ще ни смажат.

  3. Толкова усилия положихте да приспите тоя народ, сега искате да правите революция. Ще ни измъкнат чержичката под носа и никой няма да се вдигне. Вие сте толкова виновни, колкото и политиците.

  4. Аз също съм съгласна,че без революция,ако седите и чакате,значи сме си подписали смъртната присъда!Какво чакате хора!Да ви сложат въжето или бавна и мъчителна смърт!Ако чакате Исус да ви спаси,ще го видите в отвъдното!Ако е рекла Господ!

  5. В библията е писано първо ще се появи антихристът с белега на челото, след което ще настъпи глад, мизерия, войни, природни бедствия, Исус Христос ще прибере своите хора, след което ще пада огън и жупел от небето. Антихристът с белегът на челото вече се появи. Това е предателят Горбачов. Огънят и жупелът от небето, това е 3-та Световна война, която вече е започнала, само дето не се е разраснала в атомна. А, може би ще се размине и без атомна война. Целта на господарите на света е намаляване на броя на населението, не пълното му унищожение. Но ако те, т.е. западните милиардери не успеят да се обединят с милиардерите от останалата част на света, то прогнозите на библията може и да се сбъднат. Така че, гладът и мизерията в България и другите страни, при наличието на такава висока техника са част от плана за намаляване на населението. Бунтовете и въстанията в такива малки страни, само ще спомогнат в това отношение. В големите страни смяна на системата също е невъзможно, тъй като войските с тези модерни оръжия за унищожение са в ръцете на милиардерите. В същност в техен интерес е да стават бунтове и войни. Та нали когато Иран и Ирак воюваха те финансираха и двете страни. Те финансират както терористите, така и антитерористите.

  6. Оправя ни само революция ама няма кой да я вдигне ние българите сме си просто налагайки и това е. Кучетата си лаят а ма керванът си върви. Приятен път.

  7. Съгласна съм с анонимен 1, но искам да го питам какво е тогава разумното решение според него, ако има изобщо такова?!

    • Единственото решение по теорията на Маркс е революция. Диктатурата на комунизма трябва да продължи според Маркс до тогава, докато се изкоренят най-отвратителните качества от човека, като алчността и егоизма. Качества, които в края на краищата ще станат причина за неговото унищожение. Но, дори и това не е гаранция за пълната победа на комунизма. Тези които са на върха, които управляват и в чиито ръце е властта, стават жертва на тази алчност. Алчност за пари, за власт, за надмощие. Ето защо за да се мине от капитализма към комунизма е необходима революция от хора убедени в справедливостта на комунизма, докато да се мине от комунизма към капитализма е необходимо предателството на тези които са на върха. Те извършиха предателството, за да станат милионери и милиардери. Всъщност алчността ги победи.

  8. Aма кой да се вдигне? Повечето хора са с по 5, 6 жилища, нали скоро плащах данъка, само аз свърших за 3 минути, то имоти да видиш…Заведенията си имат хора, скъпите бутици също…Малко сме под средната класа, е има и някой друг беден, но като цяло..доста са заможни наоколо?? Та, кой да се вдига???

    • Действително, кой да се вдига? По-голямата част от тези които трябваше да се вдигат умряха от глад, останалата част едва ходят и продължават да умират от глад и липса на медицински грижи. Младите пък избягаха в чужбина. Селата опустяха. Преди по време на ТКЗС-та земята принадлежеше на всички. Дори Тодор Живков нямаше право да я завещае на децата си. Сега тя е в ръцете на няколко земевладелци. В момента се намирам в една сграда на 9-тия етаж. Всички сгради които наблюдавам са построени по времето на Тодор Живков. Всички до една са занемарени, олющени, изоставени. Мисля че Тодор Живков казваше: това което ние построихме, вие няма да можете и да боядисате. И това е точно така. Е, има и няколко сгради извън града на богаташи, но ако градът е пълен със средна класа и богаташи, защо тогава тези сгради които изпълват града са в такова отчаяно положение? Може би защото мнозинството от народа, тези които наследиха построеното по времето на Тодор Живков, сега не са в състояние и да го боядисат. Това което мога да кажа е следното: Един гладен, един бездомен в една държава е срам за държавата. Защото на държавата нищо няма да и коства да му помогне. Но, когато гладните и бездомните в една държава са повече от един, тогава такава държава не би трябвало да съществува.

  9. Доживяхме и по-лошо от комунизма.Върви геноцид над българския народ.На власт ,дойдоха такива,които бяха негодни и за комунисти.Какво допуснахме, да ни дойде на главите?Ако искаме децата,да не са на нашия хал.Хайде, нека ги пометем.

  10. Мръсните гербаджии още дълго ще ни управляват. Само приказки.А крадливите селяндури, които гравитират около тях въобще не ти броя.Покаже правилният път.Не само да плюете.А за Бойко Борисов не споменавайте въобще. Половината ми живот премина по време на неговото управление.Ужас,но ние помним.

    • Петре, нищо не разбрах от това което си написъл! Живота ти преминал тогава, а се възмущаваш сега! Това означава, че следващата половина и кончината ти на сегашният ти безгрижен живот е в сегашният период. Това означава, че сега не си съпричастен с проблемите на болшинството от хората които не са съгласни с обедняването, корупциата, нарастващата престъпност, съсипването на образованието, здравеопазването, условия на труд и заплащане и т.н. Мръсните комунисти ти били виновни, значи си живял по инирция и сега прогледна и повтаряш като футболен запалянко. Това що беше истински комунис, който не го довършиха преди девети го довършиха след това партйините членове. И днес е картината подобна, които е на власт с него сме! Така, че драги ми Петре напълно те разбирам, но това беше модерно преди, малко си позакъснял, тарикатите отдавна напълниха влака и започнаха лапачката, а закъснели като теб не разбират, че не е далеч деня на слагането, на катинара и поставянето на табелата „отдава се под наем България“!

  11. Ревизоре,аз моите проблеми ги реших сам ине искам акъл от никого.През живота си не съм измамил или огорчил никой само съм работил.Избягах от ГЕРБ и сега си идвам в България само за лятото.Обичам България, но не и глупаците и лицемерите

  12. Всички сме една мода. Който и да дойде на власт, дори и да вдигнем революция, резултатът ще е същия. Нашето съзнание трябва да се промени. Ние сме нация, която не е толерантна към различните раси и най-вече към хората с увлеждания. Алчни сме, варвари и хора без маниери. Ние сме във вихара си, когато трябва да даваме акъл, без да имаме нужния опит или образование. Оставете тези глупости за революции, родени от миражите на някой си алкохолик.

  13. ВСЪЩНОСТ МИ ИДВА НА УМ,ИМА ЛИ КОЙ ДА ПРОУЧИ И ДА СЕ ОБНАРОДВА СТАТИСТИКА В КОЛКО ОТ СЛУЧАИТЕ,КОГАТО СЕ Е НАМЕСВАЛА ПРОКУРАТУРАТА,Е ЗАЩИТИЛА УСПЕШНО ИЛИ ПОНЕ Е БИЛА НА СТРАНАТА НА ОБЕЗПРАВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ!В ПОТОКА ОТ ИНФОРМАЦИЯ СРЕЩАМ ВЕЧЕ ДЕСЕТКИ СПЕЧЕЛЕНИ ДЕЛА НА СТРАСБУРГ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ – НО СРЕЩАТЕ ЛИ ОТВЕТНА РЕАКЦИЯ ОТ СМЕНЯЩИТЕ СЕ ПРАВИТЕЛСТВА НА БЪЛГАРИЯ И КОЛКО ОТ СЪДЕБНИТЕ МАГИСТРАТИ СА НАКАЗАНИ(НЯКОИ СА ЗА СЪД,ЗАРАДИ КОРУПЦИЯ !)…А ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ В ПОЛИЦИЯТА БИЯТ И НЕ СА СПИРАЛИ ДА БИЯТ!(НЕКА СЕ РАЗГЛАСИ НАВСЯКЪДЕ(!),ЗА ДА СА ПОДГОТВЕНИ „БЪДЕЩИТЕ КЛИЕНТИ“ НА ПОЛИЦИЯ И СЛЕДСТВИЕ) – ИМА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ „БИЯЧИ“(КОИТО СА ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА ПОЛИЦЕЙСКИТЕ ОРГАНИ ПО СВЕТА) И ТОВА МОЖЕ ДА СЕ ДОКАЖЕ ОТ БЕЗБРОЙ ХОРА,ОТ КОИТО ЧРЕЗ МАЛТРЕТИРАНЕ СА ИЗТРЪГВАНИ ПОКАЗАНИЯ И ХИЛЯДИ ХОРА СА ОСЪДЕНИ НЕСПРАВЕДЛИВО(ЛЕЖАЛИ И ЛЕЖАТ ПО ЗАТВОРИ),ПОРАДИ ТОВА,ЧЕ ВСИЧКО Е БЕЗКОНТРОЛНО…ТОЕСТ КАЗАНО Е ОТ НАРОДА – ИМА СЪД,НО НЯМА ПРАВОСЪДИЕ!

  14. Ако сте прочели ,,Програмата за унищожението на българския народ,, на ционисткия конгрес в Москва
    в далечната 1988г., ще се убедите, че точка по точка до тук всичко се изпълнява. Само, че там има един пасаж, който накрая гласи следното; Хилядолетния ни враг е още жив, и ако за две години не го унищожим след това става невъзможно. Този хилядолетен враг са българите, и не се уложиха в двете години. Интересното тепърва предстои. Колкото до заиграването с революциите–темата е спорна. Там в тази програма има застъпена точка правосъдие, която гласи; Престъпленията да остават ненаказани, та народа да се отказва да търси правосъдие–точно каквото става в момента.

  15. Странна трансформация става с този Андрей С. От яростен „демократ“ се превълна в критищар на тези които са на власт.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *