Андреа отново оголи зърно на участие

Andrea-0Андреа пак показа зърно на участие.

Изпълнителката явно се чуди с какво да впечатли публиката и понеже не й идва нищо умно в главата, редува показване на бикини с показване на зърната на гърдите си. По време на изпълнение, тя уж случайно оправи деколтето си, но така,че вместо да се прикрие, съвсем се откри и показа напращели бозки.

Това не й стигаше, но и на специална фотосесия в дантелен гащиризон, също се появи гола под него и в същото време пусна снимките в интернет.

Този път обаче, вместо да се впечатлят, феновете се заядоха с певицата. Измисли нещо ново, това се изтърка, съветват я едни. Например направи някое суперпарче или някаква суперблаготворителна акция и тогава ще ти ръкопласкаме повече. Зърната ти и бельото ти вече го знаем наизуст.

Бдителни дами и врагини на певицата обаче нанесоха нов удар върху самочувствието й. Те отбелязаха, че гърдите й са провиснали като на майка, кърмеща поне близнаци и се усъмниха в годността на силикона й. Виж да не му е изтекъл срокът, вземи, че го смени, посъветваха я те.

Дори мъже-цицомани признаха, че такъв бюст не ги кефи и няма да е лошо да го понамали с една идея.

Естети пък дадоха съвет и да понамали гривата си, или поне да не си прави прически с бухнали къдрици, тупирани отгоре, тъй като изглежда все едно е сложила неподходяща перука.

Прави впечатление, че Андреа започва да си показва прелестите, когато Кубрат е на лагер и тренира, а тя от дълго време е на сухо, констатираха още фенове.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/bKX7ziP6ac4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *