Шокиращо! Американски сенатор обяви: САЩ и Русия са във война!

джонСАЩ и Русия в момента водят война и тя е  в Сирия. Не е пряка, но е война, обяви сенаторът републиканец  Джон Маккейн по  СиЕнЕн.

В своето интервю сенаторът коментира остро изявлението на президента Барак Обама, който от най-висока трибуна  увери, че Сирия няма да се превърне в терен за започване  на задочна война между САЩ и Русия. Обама  каза, че такава стратегия би била грешна и това не било партия шах между две държави.

Маккейн обаче е категоричен, че  САЩ въобще  нямат никаква стратегия по този въпрос. Той твърди, че Русия се отнася  „с презрение и пренебрежение“ към САЩ. Доказателство за това било, че два дни след срещата Путин – Обама,  Русия е  изпратила своя  авиация и е започнала да обстрелва различни позиции в Сирия и Ислямска държава.

Американският сенатор смята, че Владимир Путин нарочно  принуждава САЩ да вземат страна и да избират между „Ислямска държава“ и Башар Асад, което пък било равносилно на война.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. На този Джо Байдън ние дължим спирането на Южен Поток. През 2014 той с още двама сенатори идва у нас и ни накара да спрем Южен Поток и ако не спрем ще последват … Същият Джа е участвал като летец на Б-29 във Виетнамската война и бомбардирал мирни градове и села, но бил свален и пленен. 6 години той е прекарал във виетнамски плен. За благодарност виетнамцте са го понатуроли яко. От тогава той мрази всичко което е Made in USSR било това съветски МИГ или руски Южен Поток.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *