Алисия: И с Ники и с Валери сме в прекрасни отношения

алисия булкаНе искам да коментирам думите на Джина Стоева по мой адрес. И смятам, че тя не осъзнава изобщо, че в момента някои я употребяват.

Вероятно си мисли, че прави нещо добро, но всъщност изобщо не е така. Това заяви попфолк певицата Алисия, коментирайки заядливите изявления на колежката си, че спи с шефовете си за пари и краде дуетни парчета от тях. „Вероятно зад това стоят и нейни нереализирани амбиции”, допълни многозначително Алисия.

Тя заяви и че в бъдеще доста ревностно ще пази личния си живот, за да не злоупотребяват непрексъснато с него. „С бащата на детето ми сме в нормални, даже много добри отношения, с Ники Михайлов също сме добре. Всичко между нас  е нормално, няма драми.

С Валери Божинов ни свързва едно прекрасно дете и така ще бъде  докато сме живи. А дали пак се връщам при него, това е поредният болен слух излязъл от нечия фантазия.

С малкия си живеем добре, прекарваме много време заедно. Имаме традиция да ходим на кино и да се забавляваме.  Заедно играехме и футбол вкъщи, обаче той вече има много силен удар и се налага да се съобразявам със съседитег“, заяви Алисия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *