Александър Симов: Мафията държи Борисов на власт! БСП напуска Парламента!

Мястото на опозицията е сред народа на площада, заяви депутатът от „БСП за България“.

Александър Симов

„Днес няма да влизаме изобщо в сградата на Народното събрание и това решение БСП взе след всички ексцесии, които станаха. Мястото на депутатите от опозицията не е вътре в НС, където в момента се правят позорни политически сделки, а тук, сред протестиращия на площада народ. Мястото ни е сред тази пъстра смесица от хора с различни възгледи, които са обединени от едно общо нещо – оставките на Бойко Борисов и Иван Гешев.“ Това каза Александър Симов, говорител на ПГ на „БСП за България“, пред „България Он Еър“.

Социалистът заяви, че този парламент не работи, тъй като е тотално опорочен и обезсмислен. „Стоим в него поради една проста причина – да поставяме всяка седмица въпроса за машинното гласуване, докато то не стане факт. Не го разглеждаме като изборна панацея, не смятам, че то ще реши всичките ни проблеми, но поне частично ще спре фабриката за недействителни гласове, която ГЕРБ са си направили.“ Симов припомни, че на последните избори е имало 12% недействителни гласове, и с машинното гласуване този процес ще бъде спрян.

По повод изявлението на Борисов, че срещу него протестира мафията, депутатът обясни, че всъщност мафията държи Борисов на власт. „Ако той имаше смелостта и куража поне веднъж да се яви очи в очи пред народа, нека дойде и каже на тези хора, че са мафия. Тук има хора, които вече въобще не могат да понасят случващото се в страната, и хора, които по време на пандемията са оставени от държавата на произвола на съдбата. Има и много хора, чиито бизнеси и съдби са унищожени тъкмо от тази мафиотизирана държава“, заяви Симов. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. СЛАВА БСП ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД СМЕ С ВАС И КОРНЕЛИЯ НИНОВА

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *