Азис преметна Маги Халваджиян, не пожела да му пее без пари

Азис2Известен с чувствителността си, Азис  се обидил, след като в Капките  поставиха на първо място Ненчо Балабанов, а той остана на унизителната 3-а позиция.

Тогава кралят на фолка не каза нищо, но затаи обидата в себе си в очакване на момент да си го върне.

Азис бил напълно  убеден, че с победата на Ненчо е направена шашма. Той имал информация, че триумфът на Балабанов бил  договорен предварително. „Хиляди мои приятели и фенове са пращали SMS-и за мен, които обаче накрая не са били отчетени изобщо”, споделил певецът в своята компания..

 Магърдич Халваджиян обяви в един от последните епизоди, че поради големия интерес към шоуто през юни ще се проведат два големи концерта в Зала 1 на НДК, където звездите от сцената отново ще имитират световни знаменитости.

За да присъстваш в публиката на живите издания на „Като две капки вода”, всеки трябваше да се сдобие с покани, които се даваха без пари от организаторите. Големият интерес накара Маги да направи и платен концерт, където  да обере парите на феновете срещу билет от 40 лева. Бяха продадени н ад 8000 пропуска за двете дати, което е равно на 320 000 лева.

Тогава Азис  си поискал 10 000 лева хонорар, за да се качи на сцената.  Маги  обаче се оправдал, че всички участници взимат по едва 500-600 лева и няма как да направи изключение. Азис се свил рамене и казал, че една истинска звезда не пее за такъв  мижав хонорар и така и не взе участие в концертите на „Като две капки вода”, връщайки си за унижението.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *