Шок! Лишиха пътник от пениса му на летище! Нямал право да го носи в гащите си!

1

пенисПътник остана без пенис след проверка на летището в Австралия.

Невероятният случай от няколко дни залива медиите в страната, предизвика сериозен  скандал в цялата история  ще приключи в съда, тъй като ощетеният подал оплакване. След обстойна проверка на летището  транссексуален пътник бил накаран  да махне пениса си и да го сложи в куфара си,  понеже не бил истински, а  протеза.

Този акт разбуни духовете в страната. Жената била в процедура по смяна на пола и се подлагала на сериозна хормонална терапия, за да се трансформира в мъж. Купила си билет до Сингапур, защото трябвало да посети тамошен лекар. След сериозната проверка на летището, детекторът за метал зазвънял. Пътничката обяснила,  че има изкуствен пенис, но не я пуснали до самолета.

Бодигардът бил категоричен, че странният имплант трябва да бъде свален и тогава ще пропусне притежателката му на борда. Според него, металът вътре бил потенциална заплаха за участниците в полета.

Служителят от охраната заявил, че иска да знае дали няма нещо скрито вътре в необичайния мъжки атрибут. И че не може да я пусне на самолета с него.

Унижената дама – кандидат-мъж се оплакала обаче  на местната организация за защита правата на транссексуалните и оттам раздухали случая в цяла Австралия, след което и в света.

Сега следва най-интересното за медиите дело, заведено от организацията срещу охраната на летището.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *