Николета Бременна с мъжко бебе! Кой е Бащата?! Виж Тук:

Николета конкурсНиколета Лозанова хвърли приятелите си в пълен шок.

Внезапно тя заяви, че иска второ дете и най-вероятно Никол ще си има братче. Плеймейтката не само открехна завесата, че е настъпила сериозна промяна  в личния й живот, но и намекна, че има кой да й топли леглото и даже прави планове за ново семейство.

Въпреки че  след развода с Божинов мургавелката  не се е появявала официално с нов мъж, явно до нея има такъв и той никак не е беден. Затова и моделката пръска пари за дрехи като принцеса и обикаля най-скъпите курорти въпреки неголямата си заплата като водеща на „Папараци“.

Впрочем, че бащата на бъдещото й дете засега е неизвестен, това че е богат е абсолютно сигурно, защото тя не би се хванала с беден, дори да прилича на Аполон. И защото парите са главна движеща сила в любовта на Николета и посестримите й от бранша.

„Никол е много умна, много човечна и вече е готова за братче“, заяви Николета. С което загатна, че съвсем скоро ще издаде и кой ще е таткото на братчето.

Всъщност едва ли някой си е представял, че след раздялата си с Божинов бившата плеймейтка живее като монахиня. „Просто е малко по-потайна от останалите и не афишира връзките си, а за една година те били най-малко четири“, кълнат се нейни познати. Интересното е и че и мъжете й не искали да се афишират като нейни любовници. Явно те също са си пазели имиджа, а вероятно някои са били и женени.

Сега обаче бившата на Божинов е намерила  човека, с когото да се обвърже официално. Ако не за цял живот, то поне за известно време. И даже е готова да жертва кариерата си за една година, за да му роди дете.

Дали това е истина, или поредният пиар ход на предевенато „Папараци“, преди да започне есенният му сезон, скоро ще стане ясно!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *